Η μεγάλη παραγωγή με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου στη σκηνοθεσία και της Βάνας Δημητρίου στο σενάριο, κατέκτησε την κορυφή με 27,5% στο σύνολο του κοινού.

Στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης βρέθηκε η πρεμιέρα του β’ κύκλου της σειράς «Famagusta» το βράδυ της Κυριακής. Οι τηλεθεατές έδειξαν πως ανυπομονούν για το νέο επεισόδιο της σειράς του MEGAπου συνθέτει αριστοτεχνικά το τραυματικό παρελθόν, με τις ζωές των ηρώων σήμερα.

Η μεγάλη παραγωγή με την υπογραφή του Αντρέα Γεωργίου στη σκηνοθεσία και της Βάνας Δημητρίου στο σενάριο, κατέκτησε την κορυφή με 27,5% στο σύνολο του κοινού. Η «Famagusta» παρέμεινε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης και στο δυναμικό κοινό 18-54, με ποσοστό 21,2%. Η σειρά έκλεισε με πρωτιά στο Top 10τηλεθέασης ολόκληρης της εβδομάδας καιπροηγήθηκε του ανταγωνισμού το βράδυ της Κυριακής με τουλάχιστον 10,5 μονάδες στο γενικό σύνολο. Σε επιμέρους κοινό κατέγραψε ποσοστό 42,6%.

Σε 8 νέα επεισόδια, η «Famagusta» ξετυλίγει το κουβάρι της ιστορίας του χαμένου μωρού που εξακολουθεί να επηρεάζει τις ζωές της οικογένειας Σέκερη, 50 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή. Ο β’ κύκλοςυπόσχεται να πλημμυρίσει συναισθήματα συγκίνησης τη μικρή οθόνη, κάθε Κυριακήστις 22:40, στο MEGA.

#famagusta

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook