Με την ευκαιρία των γενεθλίων, το ΕΡΤNEWS παρουσιάζει με μια μεγάλη καμπάνια που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και δύο ξεχωριστά βίντεο, για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

Δύο χρόνια στον «αέρα» κλείνει το ΕΡΤNEWS! To 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ, που χωρίς καμία διακοπή, επτά ημέρες την εβδομάδα, φωτίζει κάθε πτυχή της ειδησεογραφίας για να έχει το κοινό έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση, από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου.

Με την ευκαιρία των γενεθλίων, το ΕΡΤNEWS παρουσιάζει με μια μεγάλη καμπάνια που περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, και δύο ξεχωριστά βίντεο, για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες.

Παρά τη σύντομη πορεία που έχουν διανύσει έως τώρα, το ΕΡΤNEWS, καθώς και το site της δημόσιας τηλεόρασης ertnews.gr, έχουν αφήσει το αποτύπωμά τους ως μια ενιαία πλατφόρμα ενημέρωσης που διακρίνεται για τη σοβαρότητά της, όπως και για τον πλουραλισμό και την αντικειμενικότητά της.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα που έκανε η εταιρεία QED, το 63% των ερωτηθέντων απάντησε ότι η ΕΡΤ εκπληρώνει στο ακέραιο την ενημερωτική της αποστολή, ενώ στο δείκτη της αξιοπιστίας η ΕΡΤ προηγείται όλων των εν δυνάμει ανταγωνιστών της.

To ΕΡΤNEWS είναι το μοναδικό αποκλειστικά ενημερωτικό κανάλι της χώρας μας και διαθέτει το μεγαλύτερο επιτελείο δημοσιογράφων και ανταποκριτών σε ολόκληρη την Ελλάδα, αλλά και στον κόσμο. Συνολικά, το ΕΡΤNEWS μεταδίδει 7.000 ώρες ειδήσεων ετησίως! Έχει παρουσία σε 15 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο, αλλά και ανταποκριτές σε 19 περιφερειακούς σταθμούς. Επίσης, υπάρχει συνεχής ενημέρωση με διερμηνεία στην ελληνική νοηματική γλώσσα.

Επτά ημέρες την εβδομάδα, το ΕΡΤNEWS μεταδίδει πέντε αναλυτικά δελτία ειδήσεων, αλλά και σύντομα δελτία ανά ώρα. Επίσης, περιλαμβάνει πολιτικές εκπομπές, αλλά και εκπομπές έρευνας, καθώς και ειδικά ένθετα για την υγεία, το περιβάλλον, την προσβασιμότητα, την παιδεία, τη γεωργία, τον τουρισμό, τα social media, την οικονομία, τον αθλητισμό.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τις προσεχείς εβδομάδες θα μεταδοθεί, για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση, μια σειρά 12 ντοκιμαντέρ, που επιχειρούν μια πλήρη ανασκόπηση όλων των εθνικών αναμετρήσεων και των πρωταγωνιστών τους από το 1974 μέχρι σήμερα, την οποία έχει επιμεληθεί ο Νίκος Γουλιάς και θα παρουσιάσει ο Μάκης Προβατάς.

Σχεδιάζεται, επίσης –και θα βγει άμεσα στον «αέρα»–, ένα εντελώς διαφορετικό δελτίο ειδήσεων, αποκλειστικά για τα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, ενώ θα αρχίσει να μεταδίδεται, ύστερα από αρκετά χρόνια, καθημερινό αγγλόφωνο δελτίο ειδήσεων. Το προσεχές φθινόπωρο, το ΕΡΤNEWS θα παρουσιάσει και μια εμβληματική σειρά πέντε ντοκιμαντέρ, αφιερωμένη στα 50 χρόνια της Μεταπολίτευσης. Τα ντοκιμαντέρ θα επιμεληθούν ο Στάθης Καλύβας και ο Παναγής Παναγιωτόπουλος.
Στο μεταξύ, κάθε Παρασκευή, στις 22:05, η ενημερωτική εκπομπή του ΕΡΤNEWS «Συμβαίνει στην Ευρώπη», με τους Γιώργο Χ. Παπαγεωργίου και Κλειώ Νικολάου και αρχισυντάκτη τον Γιώργο Συριόπουλο, είναι αφιερωμένη στις Ευρωεκλογές.

Την καμπάνια του ΕΡΤNEWS μπορείτε να τη δείτε στο ΜΕΤΡΟ, αλλά και σε αστικά λεωφορεία σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπως και σε κινηματογράφους.

  • Όλα τα ντοκιμαντέρ θα «ανέβουν», μετά τη μετάδοσή τους από το ΕΡΤNEWS, και στο ERTFLIX.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook