Παπαδάκης – Αυτιάς μαζί στην τηλεόραση μετά από 21 χρόνια – «Ήρθε ένας φίλος από τα παλιά (βίντεο)
Το πλάνο ξεκίνησε με τον Γιώργο Αυτιά και στη μουσική υπόκρουση το τραγούδι «Ενας Φίλος Ήρθε Απόψε Απ Τα Παλιά».
Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ν.Δ, Γιώργος Αυτιάς, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», επιστρέφοντας… στην εκπομπή που ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα.
Η συνέντευξη ξεκίνησε με μια μακρά αναδρομή στην κοινή τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Αυτιά με τον Γιώργο Παπαδάκη και τις διεκδικήσεις τους μέσω της εκπομπής για τους πολίτες.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτά που στοχεύει να διεκδικήσει ως ευρωβουλευτής, για τη χώρα και τους πολίτες της. «Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας», υπογράμμισε.
Ερωτηθείς πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την πολιτική, παρατήρησε ότι, «ότι δεν ανανεώνεται στη ζωή, πεθαίνει».
Ερωτηθείς για το αν η ενασχόληση του με την πολιτική δημιουργεί ερωτήματα για την αντικειμενικότητα τους ως δημοσιογράφος, απάντησε ότι «η αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου, κρίνεται από την αποτελεσματικότητα της κριτικής που ασκεί».
Ανέφερε επίσης ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας και έχουν φέρει πολλά χρήματα από την Ευρώπη. Ολοκλήρωσε δε επαναλαμβάνοντας πως κατεβαίνει στις εκλογές ως εθνική Ελλάδας και με το σύνθημα, «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».
Ολες οι Ειδήσεις
- Δέσποινα Βανδή: Το ξεσηκωτικό video clip για το νέο τραγούδι της «Να με αγαπάς»
- Φαίη Σκορδά: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τον σύντροφό της, Αλέξανδρο Αθανασιάδη που δημοσίευσε
- Γιώργος Μυλωνάκης: Πήρε εξιτήριο από το κέντρο αποκατάστασης – Επιστρέφει στο σπίτι του – Από Δευτέρα στη δουλειά της και η σύζυγος του
- «ΗΛΕΚΤΡΑ» στην ΕΡΤ1: Μη χάσετε το συγκλονιστικό τέλος της αγαπημένης σειράς – Από Δευτέρα 15 έως και Τετάρτη 17.06.2026
- «Μπλε ώρες»: Το 4ο teaser με Β. Παναγοπούλου, Ε. Πιερίδου – Μια δυνατή ιστορία έρχεται στον ΣΚΑΪ
- LINGO με τον Νίκο Μουτσινά – Κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 18:25 – Δείτε απόσπασμα της εκπομπής
- Πρώτη η ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ σε τηλεθέαση το Σάββατο 13 Ιουνίου – Μέσο μερίδιο τηλεθέασης που ξεπέρασε το 41% έκανε ο τελικός μπάσκετ Ολυμπιακού –Παναθηναϊκού
- Πανικός με τραυματισμό 9χρονου παιδιού στο 29ο Autotest Ηπειρωτικό Ράλλυ – Αγωνιστικό εξετράπη της πορείας του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook