Μη χάσετε το τελευταίο «Μουσικό κουτί» στην ΕΡΤ1 – Καλεσμένοι ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσσα Μποφίλιου | Δείτε τρία βίντεο
Οι ρόλοι αλλάζουν και ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Νατάσσα Μποφίλιου, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές που αγάπησαν και στήριξαν το «Μουσικό κουτί» από την αρχή, γίνονται οικοδεσπότες της τελευταίας εκπομπής και φιλοξενούν τους παρουσιαστές Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.
Το τελευταίο και πιο συγκινητικό «Μουσικό κουτί» ανοίγει την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, στις 20:30, στην ΕΡΤ1. Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η Ρένα Μόρφη, τέσσερα χρόνια μετά το ξεκίνημα της εκπομπής τους, αποχαιρετούν το τηλεοπτικό κοινό μ’ ένα επεισόδιο διαφορετικό απ’ όλα τα άλλα.
Οι ρόλοι αλλάζουν και ο Μίλτος Πασχαλίδης με τη Νατάσσα Μποφίλιου, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές που αγάπησαν και στήριξαν το «Μουσικό κουτί» από την αρχή, γίνονται οικοδεσπότες της τελευταίας εκπομπής και φιλοξενούν τους παρουσιαστές Νίκο Πορτοκάλογλου και Ρένα Μόρφη.
Μαζί κάνουν μια μουσική ανασκόπηση στις αγαπημένες στιγμές των τηλεθεατών αλλά και των ίδιων, από τα 116 επεισόδια, και ρίχνουν τα τελευταία «κέρματά» τους σε τραγούδια αποχαιρετισμού.
Η επιτυχημένη μουσική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, που υπήρξε «σχολείο και παιδική χαρά», φιλοξένησε περισσότερους από 400 εκλεκτούς καλεσμένους, «έπαιξε» περίπου 3.000 τραγούδια, κράτησε 117 βραδιές συντροφιά στους τηλεθεατές, έδωσε νέα πνοή σε παλιά και παραδοσιακά κομμάτια, παρουσίασε το παρόν και το μέλλον του ελληνικού και ξένου τραγουδιού, μοιράστηκε πρωτότυπες διασκευές αγαπημένων τραγουδιών και έδωσε την ευκαιρία σε ερμηνευτές και δημιουργούς να συναντηθούν και να μοιραστούν τις ιστορίες και τις μουσικές τους.
Τον Νοέμβριο του 2020, ο Νίκος Πορτοκάλογλου, εμπνευστής, οραματιστής και δημιουργός του «Μουσικού κουτιού», αποφάσισε να κάνει πράξη αυτό που πίστευε πάντα, ότι «η μουσική μας ενώνει», και παρέα με μια σπουδαία ομάδα μουσικών και συνεργατών κατάφερε κάθε εβδομάδα να στήνει ένα μοναδικό τηλεοπτικό live.


Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ σας!
Την Κυριακή 14 Απριλίου 2024, ανοίγουμε και κλείνουμε το τελευταίο «Μουσικό κουτί»!
Ιδέα-καλλιτεχνική επιμέλεια: Νίκος Πορτοκάλογλου
Παρουσίαση: Νίκος Πορτοκάλογλου, Ρένα Μόρφη
Σκηνοθεσία: Περικλής Βούρθης
Αρχισυνταξία: Θεοδώρα Κωνσταντοπούλου
Παραγωγός: Στέλιος Κοτιώνης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Βασίλης Μουρίκης
Σκηνογράφος: Ράνια Γερόγιαννη
Μουσική διεύθυνση: Γιάννης Δίσκος
Καλλιτεχνικοί σύμβουλοι: Θωμαΐδα Πλατυπόδη – Γιώργος Αναστασίου
Υπεύθυνος ρεπερτορίου: Νίκος Μακράκης
Photo Credits: Μανώλης Μανούσης / ΜΑΕΜ
Εκτέλεση παραγωγής: Foss Productions
Μαζί τους οι μουσικοί: Πνευστά-Πλήκτρα: Γιάννης Δίσκος Βιολί-φωνητικά/Δημήτρης Καζάνης κιθάρες-φωνητικά/Λάμπης Κουντουρόγιαννης Drums / Θανάσης Τσακιράκης μπάσο-μαντολίνο-φωνητικά / Βύρων Τσουράπης πιάνο-πλήκτρα / Στέλιος Φραγκούς
Ολες οι Ειδήσεις
- Ο Αλεξόπουλος «έσωσε» το βαθμό για τη Μαρκό στις καθυστερήσεις κόντρα στην Κηφισιά
- Νέστος Χρυσούπολης – ΑΕΚ 0-2: Πρεμιέρα με εύκολη νίκη για την Ένωση στο Superbet Κύπελλο Ελλάδας
- Προφυλακίστηκαν οι τρείς για τα ναρκωτικά στο διαμέρισμα της Κυψέλης – Δίωξη για τη δολοφονία του βρέφους σε βάρος του ζευγαριού – «Το βρέφος πέθανε, το κρύψαμε γιατί φοβηθήκαμε ότι θα μας πάρουν τα παιδιά», λέει ο 43χρονος (βίντεο
- Γερμανία: Ταυτοποιήθηκαν 2 άτομα για την επίθεση με drone στο αεροδρόμιο της Λειψίας – Ο συντονιστής , ο χειριστής ,τα ευρήματα DNA και η σχέση με τη Ρωσία
- Η Σελίν Ντιόν τραγούδησε και χόρεψε για τους θαυμαστές της έξω από ξενοδοχείο στο Παρίσι – Δείτε το βίντεο
- Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση στον 43χρονο και την 38χρονη Γερμανίδα για το νεκρό βρέφος στην Κυψέλη
- Το Happy Traveller ταξιδεύει για 12η σεζόν στον ΣΚΑΪ
- Το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star με τον Γιώργο Ευγενίδη σε νέα ώρα
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook