Ειδικότερα, από την Παρασκευή 19 Απριλίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι τηλεθεατές θα μπορούν να συντονιστούν και να παρακολουθήσουν ζωντανά τις κατανυκτικές Ιερές Ακολουθίες από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

Το Άγιο Πάσχα, η μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας, πλησιάζει και το MEGA δίνει τη δυνατότητα στους τηλεθεατές, αρχής γενομένης από την ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου, την Παρασκευή 19 Απριλίου, να παρακολουθήσουν τις Ιερές Ακολουθίες της Μεγάλης Εβδομάδας ζωντανά, μέσω του web site megatv.com και της υβριδικής πλατφόρμας του καναλιού, MEGA Play.

 

Ειδικότερα, από την Παρασκευή 19 Απριλίου και καθ’ όλη τη διάρκεια της Μεγάλης Εβδομάδας οι τηλεθεατές θα μπορούν να συντονιστούν και να παρακολουθήσουν ζωντανά τις κατανυκτικές Ιερές Ακολουθίες από τον Καθεδρικό Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος Πειραιώς. Σημειώνεται, ότι τη Μεγάλη Τρίτη η Ακολουθία του Νυμφίου θα μεταδοθεί ζωντανά από τον Μητροπολιτικό Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς.

Το πρόγραμμα των ζωντανών μεταδόσεων των Ιερών Ακολουθιών, από τον Ακάθιστο Ύμνο και την Κυριακή Των Βαΐων έως την κορύφωση του Θείου Δράματος και το χαρμόσυνο μήνυμα της Ανάστασης, το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, έχει ως εξής:

Παρασκευή 19 Απριλίου
Ακολουθία του Ακάθιστου Ύμνου 18:30 – 21:00

Κυριακή 28 Απριλίου
Κυριακή των Βαΐων 07:00 – 10:15

Ακολουθία του Νυμφίου 19:00 – 21:00

Μεγάλη Δευτέρα
Ακολουθία του Νυμφίου 19:00 – 21:00

Μεγάλη Τρίτη
Ακολουθία του Νυμφίου, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Διοσπόλεως κ. Εμμανουήλ 19:00 – 21:30

*Από τον Μητροπολιτικό Ι. Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης Πειραιώς

Μεγάλη Τετάρτη
Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος (Μυστικός Δείπνος) 19:00 – 21:15

Μεγάλη Πέμπτη
Ακολουθία των Παθών του Κυρίου 18:30 – 22:45

Μεγάλη Παρασκευή

Ακολουθία των Μεγάλων Ωρών και Εσπερινός της Αποκαθήλωσης, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ. Σεραφείμ 07:00 – 11:00

Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου και Περιφορά, Χοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ 19:00 – 23:00

Μεγάλο Σάββατο

Εσπερινός και Θεία Λειτουργία Μ. Βασιλείου, Ιερουργούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Πειραιώς κ.Σεραφείμ 07:00 – 10:00

Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία 23:00 – 01:45

 

Πώς μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στο MEGA Play

Μέσα από ένα φιλικό για τον χρήστη περιβάλλον, εξαιρετικά εύκολο στην πλοήγηση, αποκτάτε πρόσβαση στο πρόγραμμα του MEGA Play. Πατήστε το μπλε κουμπί στην τηλεόραση και παρακολουθήστε τις ζωντανές μεταδόσεις των Ιερών Ακολουθιών της Μεγάλης Εβδομάδας από τον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος Πειραιώς.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook