Η παίκτρια πριν αποχωρήσει έκανε την πρόβλεψη ότι στον τελικό θα είναι ο Γιώργους Γκιουλέκας και η Κατερίνα Δαλάκα, και η πρώην νικήτρια θα κάνει δύο τα τρόπαια.

Με τον τελευταίο πόντο της τελικής μονομαχίας να κρίνεται για πρώτη φορά στο replayη Ασημίνα Χατζηανδρέου ήταν εκείνη που αποχώρησε εχθές από το Survivor.

«Ήρθε η στιγμή μου, το νούμερο δέκα μου αρέσει πάρα πολύ, είναι το δέκα το καλό, το δέκα με τόνο! Είναι αλήθεια ό,τι επέστρεφα είχα βρει τον εαυτό μου, είχα βρει την Ασημίνα αλλά σήμερα δεν είχα έρθει εδώ για να παλέψω για την παραμονή μου. Είναι αυτό που λέγαμε και λίγο πριν πάμε στην επικοινωνία με τους Κόκκινους στην καλύβα ό,τι όταν αποχωρεί κάποιος νομίζουμε ό,τι πάει κάπου άσχημα ενώ γυρνάμε στην πραγματική μας ζωή, στο σπίτι μας.Από σήμερα δεν ξαναφήνω καμία στιγμή να πάει χαμένη, έχασα το Πάσχα δεν θέλω να χάσω άλλες στιγμές με τους δικούς μου ανθρώπους.» είπε η Ασημίνα μετά την ήττα της.Το «βουνό» όπως την αποκαλούν οι συμπαίκτες τηςσυνέχισελέγοντας: «Σίγουρα θα μου λείψουν αυτά εδώ τα παιδιά, αυτή εδώ η παρέα. Αν στο φετινό παιχνίδι κάτι στερήθηκα αυτό είναι οι στίβοι μάχης και κλείνω το κεφάλαιο Survivor για εμένα με αυτή μου την αποχώρηση, με το δέκα το καλό.»

Επιθυμία της είναι να δει στον τελικό τη δυάδα «Γκιουλέκα-Δαλάκα» διευκρίνισε ωστόσο το όνομα του νικητή που θέλει:«Δαλάκα κούπα! Θα είμαι εκεί να φωνάζω για εκείνη.»

Λίγο νωρίτερα οι Κόκκινοι έχοντας κερδίσει στο αγώνισμα επάθλου και επικοινωνίας είχαν τη δυνατότητα να ακούσουν τα ηχητικά μηνύματα από τους δικούς τους ανθρώπους με δάκρυα συγκίνησης να πλημμυρίζουν τα μάτια τους.

SURVIVOR
Κυριακή έως Πέμπτη
στις 21.00 στον ΣΚΑΪ

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook