Έντονες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η απαξιωτική συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι απέναντι στη εκπρόσωπο του Ισραήλ στη Eurovision

Η Μαρίνα Σάττι σε βίντεο που κάνουν το γύρο του διαδικτύου φαίνεται να χασμουριέται ή να σκύβει το κεφάλι της και να δείχνει ότι κοιμάται κατά τη διάρκεια της συνέντευξης της τραγουδίστριας του Ισραήλ, Eden Golan μετά την ολοκλήρωση χτες του Β Ημιτελικού.

Μετά την ανάρτηση του βίντεο με την απαξιωτική συμπεριφορά της Μαρίνας Σάττι, έπεσαν βροχή τα επικριτικά σχόλια ότι στην Eurovision εκπροσωπεί την Ελλάδα και όχι τον εαυτό της καθώς και ότι η μουσική πρέπει να ενώνει και όχι να διχάζει (Δείτε εδώ)

Λίγη ώρα μετά η ελληνική αποστολή μιλώντας στο eurovisionfun.com, προσπάθησε να “μαζέψει” την απρέπεια της τραγουδίστριας, λέγοντας ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε πρόθεση από μεριάς της Μαρίνας Σάττι να προσβάλλει την Eden Golan ή γενικότερα την ισραηλινή αντιπροσωπεία.

Πιο συγκεκριμένα πηγές της ΕΡΤ σημείωναν: «Η ελληνική αντιπροσωπεία εξήγησε ότι σε καμία περίπτωση η Μαρίνα δεν είχε σκοπό να προσβάλει την ισραηλινή αντιπροσωπεία. Από την αρχή της συνέντευξης Τύπου αλληλεπιδρούσε και επικοινωνούσε με τους δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου και τους καλλιτέχνες στο πάνελ, όπως έκαναν και πολλοί συνάδελφοί της. Αν δει κανείς ολόκληρο το βίντεο, θα διαπιστώσει ότι η Μαρίνα δεν μπορούσε να κρύψει την κούρασή της σε όλη τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου λόγω του εξοντωτικού προγράμματος των τελευταίων ημερών και όχι μόνο κατά τις δηλώσεις τής Eden, στην οποία εύχεται καλή επιτυχία στον τελικό!».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook