Η σειρά του MEGA, «Famagusta», καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασηςένα ακόμη βράδυ Κυριακής. Η μεγάλη παραγωγή που έχει ως σημείο εκκίνησης τα γεγονότα του ’74 στην Κύπρο,κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών με 24,1% στο γενικό σύνολο.Η «Famagusta» ήταν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,8%.Η […]

Η σειρά του MEGA, «Famagusta», καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και βρέθηκε στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασηςένα ακόμη βράδυ Κυριακής.

Η μεγάλη παραγωγή που έχει ως σημείο εκκίνησης τα γεγονότα του ’74 στην Κύπρο,κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών με 24,1% στο γενικό σύνολο.Η «Famagusta» ήταν το δημοφιλέστερο πρόγραμμα και στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,8%.Η σειρά ήταν πρώτη ανάμεσα στο σύνολο των προγραμμάτων της Κυριακής και προηγήθηκετου ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής της με τουλάχιστον 4,8 μονάδες. Σε επιμέρους γυναικείο κοινόάγγιξε το εντυπωσιακό40,5%. Η κάλυψη της σειράς του MEGAξεπέρασε το1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.

Μια ανάσα από το μεγάλο φινάλε του β’ κύκλου, η «Famagusta» επιστρέφει στο MEGA με το προτελευταίο επεισόδιο την Κυριακή 26 Μαΐουστις 22:40.

#famagusta

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook