Νέα δολοφονία συνταράσσει την Αρεόπολη – Στην Αστυνομία ο Δημοσθένης

Συνταρακτικές εξελίξεις στη «Γη της Ελιάς» με τον Παρασκευά να είναι σε κατάσταση σοκ εξαιτίας της πίεσης ππυ του ασκεί ο Δημοσθένης να παντρευτεί την Ειρήνη και να συγκατοικήσουν όλοι μαζί στο σπίτι.

Ο Παρασκευάς δεν δείχνει ιδιαίτερα χαρούμενος με τις εξελίξεις στην προσωπική του ζωή. Χωρίς να το θέλει έχει βρεθεί αρραβωνιασμένος και πιεσμένος. Την ίδια στιγμή, η Ειρήνη αισθάνεται απογοήτευση από τη στάση του Παρασκευά και πιστεύει ότι θα τον χάσει. «Να σκάσω είμαι. Αντί να πετάει στους ουρανούς, έχει μια μούρη μέχρι το πάτωμα. Να δείτε που θα φύγει και θα με χωρίσει στο τέλος», λέει, κάτι που χαροποιεί ενδόμυχα τη Θεοδώρα, η οποία συνεχίζει να μην τον έχει ξεπεράσει. Λίγο αργότερα η Ειρήνη κάνει ένα ακόμα βήμα και προτείνει στον Παρασκευά: «Να σου πω. Λέω να έρθεις να συγκατοικήσουμε».


Ο Παρασκευάς την κοιτάζει με απορία: «Τι λες; Πας καλά; Πού να συγκατοικήσουμε;», τη ρωτάει και η Ειρήνη του ρίχνει τη «βόμβα»: «Τι πού, καλέ; Στο σπίτι μας, μαζί με τους γονείς μου. Το σπίτι είναι τεράστιο, γιατί;». Ο Παρασκευάς μην αντέχοντας άλλο, αποφασίζει να φύγει από την Αρεόπολη και να εξαφανιστεί: «Αυτό ήταν. Φεύγω και δεν θα με ξαναδεί κανείς», μονολογεί. Εντρομος ο Παρασκευάς, είναι αποφασισμένος να μαζέψει τα πράγματά του και να φύγει από τη Μάνη, αν τελικά τον υποχρεώσει ο Δημοσθένης να μείνει «σώγαμπρος» στο σπίτι του και το δηλώνει παντού. Ωστόσο, γίνεται αυτό που φοβόταν, καθώς ο Δημοσθένης πιέζει τον Παρασκευά να μείνει στο σπίτι τους: «Δεν ακούω κουβέντα. Αύριο κιόλας σε περιμένω. Ζάχαρη θα περάσουμε», του λέει.

Ο Παρασκευάς στην κυριολεξία βρίσκεται σε απόγνωση και προκειμένου να γλιτώσει τη συγκατοίκηση, παριστάνει ότι φεύγει από τη Μάνη, αλλά κρύβεται στο σπίτι του Λυκούργου: «Σας παρακαλώ, κύριε Λυκούργε μου, τσιμουδιά. Δεν με είδατε, δεν με απαντήσατε. Θα σας χρωστάω σε όλη μου τη ζωή». Ο Λυκούργος το δέχεται, αλλά αυτή η αντισυμβατική συγκατοίκηση του Λυκούργου με τον Παρασκευά ξεκινά με κάποια προβλήματα αλλά και με κωμικές στιγμές. Παράλληλα, η Ειρήνη ψάχνει παντού τον Παρασκευά και είναι πολύ ταραγμένη που την παράτησε εν μία νυκτί.


Ο αγώνας του Μάνου να κόψει τις αμφεταμίνες
Ο Μάνος μετά από το ταρακούνημα που έπαθε με τη μικρή Αγγελική, προσπαθεί να κόψει τις αμφεταμίνες και βρίσκεται σε δραματική κατάσταση, ενώ η Μαρίνα τού δείχνει με κάθε τρόπο τη συμπαράστασή της. Η Μαργαρίτα, που επίσης καταλαβαίνει τι συμβαίνει, είναι πρόθυμη να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος ντρέπεται να της μιλήσει για το πρόβλημά του. Τελικά η αποτοξίνωση του Μάνου είναι πιο δύσκολη απ’ όσο περίμενε και ζητάει ξανά βοήθεια από την Αφροδίτη. Την ίδια ώρα, η Μαργαρίτα δείχνει την αγάπη και το ενδιαφέρον της στον Μάνο, οποίος τελικά της εκμυστηρεύεται το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει κι εκείνη πέφτει από τα σύννεφα.


Νέα δολοφονία συνταράσσει την Αρεόπολη
Ενα ανώνυμο τηλεφώνημα στην αστυνομία δηλώνει την ύπαρξη ενός πτώματος στο δάσος. Ο άγνωστος άντρας λέει στους αστυνομικούς: «Εδώ υπάρχει το πτώμα ενός άντρα» και το κλείνει. Αμέσως γίνεται κινητοποίηση και ο Κουράκος μαζί με την ομάδα του πηγαίνουν επιτόπου αλλά δεν βρίσκουν το πτώμα, εντοπίζουν όμως ίχνη φόνου: «Ψάξτε σπιθαμή προς σπιθαμή όλη την περιοχή», δίνει εντολή. Οι έρευνες για την ανθρωποκτονία στο βουνό συνεχίζονται με τον Κουράκο επικεφαλής της υπόθεσης.

Την ίδια ώρα, ο Δημοσθένης και ο Βαγιάκος μιλούν για τις βρόμικες δουλειές τους στη μέση του πουθενά. Ομως δεν είναι μόνοι, καθώς εκείνη την ώρα εμφανίζεται ξαφνικά ο Πότης, ο οποίος φυσικά παραξενεύεται γι’ αυτή την συνάντηση, αλλά ο Δημοσθένης βρίσκει μια δικαιολογία. Την ίδια ώρα, κάτι πάει στραβά με τις παρανομίες του, καθώς συνειδητοποιεί πως ένα πακέτο με ναρκωτικά δεν έφτασε ποτέ στον προορισμό του και βάζει τον Βαγιάκο να το ψάξει. Παράλληλα, μια κατάθεση ρίχνει φως στην υπόθεση της δολοφονίας στο βουνό και ο Κουράκος καλεί στο τμήμα τον Δημοσθένη.

Πηγή: youweekly.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook