Ακόμη ένας νικητής του Eurojackpot στη Λαμία – Τυχερός παίκτης σε κατάστημα ΟΠΑΠ κέρδισε 450.000 ευρώ με μία στήλη
Το Eurojackpot φαίνεται πως…ταιριάζει στη Λαμία, αφού αυτός είναι ο δεύτερος νικητής που αναδεικνύεται στην πόλη, μέσα σε λίγους μήνες, στη δεύτερη κατηγορία του Eurojackpot
Το καλύτερο δώρο ενόψει των καλοκαιρινών διακοπών εξασφάλισε ένας τυχερός παίκτης του Eurojackpot στη Λαμία, ο οποίος κέρδισε 450.736,80 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία του παιχνιδιού, με 5+1 σωστές επιλογές αριθμών.
Ο νικητής κατέθεσε το τυχερό δελτίο στο κατάστημα ΟΠΑΠ της Ειρήνης Κατσαρού, που βρίσκεται στην οδό Περγάμου 1. «Το δελτίο κόστισε μόλις 2,5 ευρώ, καθώς είχε συμπληρωμένη μία στήλη και μάλιστα με αριθμούς τυχαίας επιλογής», τονίζει η κα Κατσαρού. «Εάν έβρισκε έναν ακόμη αριθμό, ο τυχερός παίκτης θα κέρδιζε 32 εκατ. ευρώ, έπαθλο το οποίο θα αποτελούσε ρεκόρ για τα ελληνικά δεδομένα», προσθέτει.

Ειρήνη Κατσαρού, ιδιοκτήτρια του τυχερού καταστήματος ΟΠΑΠ στη Λαμία
Μάλιστα, αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο κατάστημα ΟΠΑΠ αναδεικνύει κάποιον μεγάλο τυχερό στα 34 χρόνια λειτουργίας του, αφού είχε αναδείξει στο παρελθόν και έναν νικητή στην πρώτη κατηγορία του ΛΟΤΤΟ. «Είμαστε πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενοι που φέραμε τύχη σε κάποιον πελάτη μας και του ευχόμαστε να τα χαρεί όπως επιθυμεί. Μακάρι στο μέλλον να έχουμε κι άλλες αντίστοιχες επιτυχίες και να φέρουμε ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους πελάτες μας», επισημαίνει η κα Κατσαρού.
Τυχερή πόλη η Λαμία για το Eurojackpot
Το Eurojackpot φαίνεται πως…ταιριάζει στη Λαμία, αφού αυτός είναι ο δεύτερος νικητής που αναδεικνύεται στην πόλη, μέσα σε λίγους μήνες, στη δεύτερη κατηγορία του Eurojackpot.
Τον Μάρτιο ένας ακόμη τυχερός είχε κερδίσει 986.995 ευρώ, έχοντας βρει σωστά 5+1 αριθμούς.
Δύο ακόμα τυχεροί στην Ελλάδα κέρδισαν από 95.322,90 ευρώ στη χθεσινή κλήρωση
Εκτός από τον νικητή που αναδείχθηκε στη δεύτερη κατηγορία, στη χθεσινή κλήρωση υπήρξαν δύο ακόμη επιτυχίες στην Ελλάδα, στην τρίτη κατηγορία του Eurojackpot, οι οποίες κέρδισαν από 95.322,90 ευρώ η καθεμία.
Πρόκειται για δελτία που είχαν κατατεθεί σε καταστήματα ΟΠΑΠ στην Πρέβεζα και στη Ζαχάρω, τα οποία, σύμφωνα με την ιστοσελίδα του παιχνιδιού, είχαν συμπληρωμένες 1 και 4 στήλες αντίστοιχα.
41 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Παρασκευής
Την ερχόμενη Παρασκευή το Eurojackpot κληρώνει 41 εκατομμύρια ευρώ μετά και το νέο τζακ ποτ που σημειώθηκε την Τρίτη στην πρώτη κατηγορία.
Όσοι επιθυμούν να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο του παιχνιδιού μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως την Παρασκευή, στις 19:00, στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα. Η κατάθεση δελτίων γίνεται τόσο στους πάγκους εξυπηρέτησης των καταστημάτων ΟΠΑΠ, όσο και μέσω της εφαρμογής OPAP Store App.
Ολες οι Ειδήσεις
- Τραγωδία στον Χολαργό: Πυροβόλησε τη γυναίκα του και μετά αυτοκτόνησε – Η γυναίκα νοσηλεύεται τραυματισμένη
- ΗΠΑ και Ιράν εργάζονται για την επίλυση των διαφορών σε πυρηνικά ζητήματα και κυρώσεις, λένε Αμερικανοί αξιωματούχοι – Τι προβλέπει το προσχέδιο της συμφωνίας
- Aποκαλύψεις σοκ από τον Δημήτρη Φιλιππίδη: “Κάνει καλό στον πατέρα μου που ταπεινώθηκε – Έχω υπάρξει χρήστης ναρκωτικών” (βίντεο)
- Φειδίας Παναγιώτου: «Eίμαι τόσο περήφανη για σένα»,το τρυφερό μήνυμα της συζύγου του μετά τη νίκη του στις Κυπριακές εκλογές
- Συγκίνησε η Δώρα Χρυσικού για τον θάνατο της Γωγώς Μαστροκώστα: Σήμερα πονάω σαν να έχασα μια αδερφή
- Παντρεύτηκε με πολιτικό γάμο ο Δήμαρχος Κηφισιάς, Βασίλης Ξυπολυτάς
- Survivor – Σταύρος Φλώρος: «Θέλω να προσευχηθείτε πάλι για εμένα» – Το νέο βίντεο στα social media
- Τζένη Κατσίγιαννη: Χαμός στη συναυλία στα Άνω Λιόσια – Ο κόσμος χόρευε μέσα στη βροχή
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook