Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA με το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»
HalterEgoMedia καλωσορίζει Λάκη Λαζόπουλο και του εύχεται μια δημιουργική σεζόν.
Ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA και φέρνει ξανά στην τηλεόραση το θρυλικό «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Πληθωρικός και αεικίνητος. Ευθύς και καίριος. Με λόγο απλό, αλλά διεισδυτικό. Ο Λάκης Λαζόπουλος είναι παλμογράφος της κοινωνίας.
Συγκαταλέγεται μεταξύ των κορυφαίων δημιουργών της γενιάς του. Συνεπής στις αρχές του, όπως τις υπαγορεύουν η ηθική και οι πεποιθήσεις του. Η πορεία του στον χώρο του Πολιτισμού και το κοινό που τον ακολουθεί τόσα χρόνια, υπογραμμίζουν τη διαχρονικότητά του.
Από την υποκριτική σε τηλεόραση και θέατρο μέχρι τη συγγραφή σεναρίων και την παραγωγή θεατρικών έργων, έχει αφήσει ξεκάθαρο προσωπικό αποτύπωμα. Κορυφαίος «σταθμός» στη διαδρομή του, οι «Δέκα Μικροί Μήτσοι» στο MEGA, μέσα από τους οποίους γεννήθηκε η -επίσης δική του- πρώτη ζωντανήσατιρική εκπομπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
Με το δηκτικό χιούμορ και τον καυστικό σχολιασμό του, ο Λάκης Λαζόπουλος επιστρέφει στο MEGA, για να υπηρετήσει «το πιο περήφανο λαϊκό είδος ψυχαγωγίας», όπως ο ίδιος έχει χαρακτηρίσει τη σάτιρα, με το ανανεωμένο «Αλ Τσαντίρι Νιουζ».
HAlterEgoMedia τον καλωσορίζει και του εύχεται μια δημιουργική σεζόν.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Οι Αθώοι»: Πρεμιέρα την Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου στις 22:00 – Τι θα δούμε στο πρώτο επεισόδιο – Τρέϊλερ
- Λατινοπούλου: “Έχω ζητήσει θανατική ποινή για τους λαθροδιακινητές. Τι είμαστε, σταθμός Λαρίσης να μπαινοβγαίνει όποιος θέλει;” (Βίντεο)
- Καιρός: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης από την ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους από το βράδυ
- Χίος: Διατάχτηκε ΕΔΕ για το πολύνεκρο ναυάγιο με μετανάστες – Φόβοι ότι στο σκάφος επέβαιναν πάνω από 40 άτομα – Έρευνες για αγνοούμενους
- Μαρία Μπακοδήμου : «Καλώς ήρθατε στον πιο ΑΔΥΝΑΜΟ ΚΡΙΚΟ!» – Έρχεται στο OPEN
- «Αύριο»: Καθήλωσε το κοινό η προβολή της νέας σειράς της ΕΡΤ – Πρεμιέρα στο νέο ERTFLIX την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2026, στις 21:00
- Η ALTEREGOSTUDIOS εξασφάλισε τα δικαιώματα 26 θεατρικών παραστάσεων του Μάρκου Σεφερλή για 15 χρόνια
- Ερασιτεχνικό αλαλούμ με τις «βίζες» κρίσιμων για την οικονομία μας χωρών
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook