MEGA: Πρωτιά στην τηλεθέαση τον Σεπτέμβριο – Δυναμική εκκίνηση για την έναρξη της τηλεοπτικής σεζόν
Πριν ακόμη ξεδιπλώσει στο σύνολό του το νέο και πολυσυλλεκτικό του πρόγραμμα για την τηλεοπτική χρονιά 2024-2025, το MEGA επικύρωσε στη συνείδηση των τηλεθεατών πως αποτελεί διαχρονικά την πρώτη τους επιλογή σε ενημέρωση, ψυχαγωγία και μυθοπλασία.
Το MEGA κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης τον Σεπτέμβριο, μήνα που σηματοδοτεί την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.
Πριν ακόμη ξεδιπλώσει στο σύνολό του το νέο και πολυσυλλεκτικό του πρόγραμμα για την τηλεοπτική χρονιά 2024-2025, το MEGA επικύρωσε στη συνείδηση των τηλεθεατών πως αποτελεί διαχρονικά την πρώτη τους επιλογή σε ενημέρωση, ψυχαγωγία και μυθοπλασία.
Τον Σεπτέμβριο το κανάλι βρέθηκε στην πρώτη θέση με μέσο όρο 12,9% στο δυναμικό κοινό 18-54. Το MEGA υπερίσχυσε του ανταγωνισμού και στο γενικό σύνολο όπου κατέλαβε την κορυφή με ποσοστό 12,9%.
Ταυτόχρονα, ήταν ο νικητής και στην prime time κερδίζοντας την πρωτιά με μέσο όρο 13.1% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 13%.
Το MEGA πρότεινε στους τηλεθεατές μια νέα πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, το «Buongiorno» με τη Φαίη Σκορδά, που ξεχώρισε ανάμεσα στα προγράμματα του ανταγωνισμού από την πρώτη κιόλας ημέρα. Το «Buongiorno» κατέκτησε την κορυφή στο δυναμικό κοινό με μέσο όρο 18,2% και προπορεύτηκε του ανταγωνισμού στη ζώνη μετάδοσής του με διαφορά 3,6 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων. Εντυπωσιακή ήταν η απήχηση της εκπομπής στο γυναικείο κοινό ηλικίας 25-54, όπου κατέγραψε μέσο όρο 19%. Υψηλές επιδόσεις σημείωσε και στο σύνολο του κοινού με μέσο όρο 14,9%.
Η αγαπημένη δραματική σειρά του MEGA, «Η γη της ελιάς», που αποτελεί σταθερή αξία στην prime time, επέστρεψε με τον Δ’ κύκλο και κέρδισε την πρωτιά με μέσο όρο 19,8% στο σύνολο του τηλεοπτικού κοινού. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,5 εκατομμύρια τηλεθεατές. Σε επιμέρους κοινά η τηλεθέαση σημείωσε 28,7%. Στο δυναμικό κοινό, η «Γη της ελιάς» κατέγραψε ποσοστό 12,7%.
Ταυτόχρονα, η νέα πρόταση μυθοπλασίας του MEGA, «Ταμπού», σε σενάριο Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία Αντρέα Γεωργίου, κέρδισε τις εντυπώσεις από το πρώτο λεπτό και ανέβηκε στην πρώτη θέση της τηλεθέασης με 15,9% στο σύνολο του κοινού. Στο δυναμικό κοινό 18-54 κατέγραψε ποσοστό 11,9%. Σε επιμέρους γυναικείο κοινό η δραματική σειρά του MEGA άγγιξε το 24,1%. Η κάλυψη ξεπέρασε τους 1,6 εκατομμύρια τηλεθεατές.
Ολες οι Ειδήσεις
- Γαλλία: Ο Πάπας Λέων συναντήθηκε στη Λούρδη με θύματα σεξουαλικής κακοποίησης από ιερείς – «Δεσμεύομαι να διασφαλίσω ότι αυτό το κακό δεν θα επαναληφθεί», είπε
- Γερμανία-Ελλάδα 0-1: Nίκη – θρίαμβος για την Εθνική με Κουρμπέλη – Δείτε το γκόλ
- Ο Καραλής έκανε vlog: «Κάλεσα τους φίλους μου να δουν το χωριό μου» – Οι καλοκαιρινές διακοπές του Μανόλο (βίντεο)
- Θάσος: Τραυματίστηκε σοβαρά 16χρονος ποδοσφαιριστής στο κεφάλι κατά τη διάρκεια αγώνα – Νοσηλεύεται στην Καβάλα
- Όταν ο Γιώργος Μαζωνάκης είχε δακρύσει τραγουδώντας το «Τρένο» της Βίσση – Βίντεο
- Γιαννάκος: Στην τσέπη του Μαζωνάκη βρέθηκαν 150 ευρώ όταν μεταφέρθηκε νεκρός στο «Ελπίς» – «Θα πλήρωνε το κόστος της πλασμαφαίρεσης 6.000 ή 3.000 ευρώ με τραπεζική κάρτα και απόδειξη;»
- ΥΠΕΞ για την τραγωδία στην Πλάκα: “Βαθύτατα συντετριμμένοι από την τραγική απώλεια έξι ανθρώπων”
- Έκρηξη στην Πλάκα: Συγγενείς των θυμάτων στον τόπο της τραγωδίας – «Η Έρις ήταν 3 μηνών έγκυος, οι σοροί τους είναι σε κακή κατάσταση» – Τι εξετάζουν οι πραγματογνώμονες
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook