Στην τελική ευθεία για τον 41ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ – Στις 9 και 10 Νοεμβρίου η διήμερη δρομική γιορτή με συμμετοχές από όλη την υφήλιο
Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού, βρίσκεται αδιάληπτα τα τελευταία 14 χρόνια στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ και στηρίζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης.
Πόλος έλξης για 73.000 δρομείς από όλο τον κόσμο θα είναι ο εφετινός 41ος Αυθεντικός Μαραθώνιος Αθήνας, που θα διεξαχθεί στις 9 και 10 Νοεμβρίου, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ. Η εκκίνηση για τη μεγάλη δρομική γιορτή δόθηκε την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2024, στην καθιερωμένη συνέντευξη τύπου του ΣΕΓΑΣ, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, παρουσία εκπροσώπων της Ομοσπονδίας, του ΟΠΑΠ και θεσμικών εταίρων.

Ο Public & Media Relations Director του ΟΠΑΠ, Μανώλης Σταυρουλάκης, ο Γενικός Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ, Σωτήρης Κυρανάκος και ο Head of Sponsorships του ΟΠΑΠ, Γιώργος Ζούμας
Ο ΟΠΑΠ, ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού, βρίσκεται αδιάληπτα τα τελευταία 14 χρόνια στο πλευρό του ΣΕΓΑΣ και στηρίζει τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, συμβάλλοντας στην επιτυχία της διοργάνωσης. Μάλιστα, από το 2022, ο ΟΠΑΠ είναι χορηγός και του Universities Night Run, που πραγματοποιείται στο πλαίσιο του Μαραθωνίου με συμμετοχή φοιτητών από πανεπιστημιακές σχολές όλου του πλανήτη. Ο ΟΠΑΠ, εξάλλου, είναι Μέγας Χορηγός της Unileague, ενισχύοντας τον φοιτητικό αθλητισμό.
Μεγάλη συμμετοχή στις διαδρομές Universities Night Run by ΟΠΑΠ και 10χλμ ΟΠΑΠ
Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου του ΣΕΓΑΣ, ο Head of Sponsorships του ΟΠΑΠ Γιώργος Ζούμας, δήλωσε: «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία προς τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας. Είμαστε υπερήφανοι που είμαστε ο Μέγας χορηγός της διοργάνωσης που συνδέει το παρόν με το παρελθόν και εμπνέεται από τις υψηλές αξίες του αγώνα. Ο Μαραθώνιος είναι ένα σύμβολο πολιτισμού. Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που στηρίζουμε τη διαδρομή στην οποία συμμετέχουν οι φοιτητές. Θέλουμε να τους ωθήσουμε σε έναν υγιεινό τρόπο ζωής».

Ο Head of Sponsorships του ΟΠΑΠ, Γιώργος Ζούμας, με τον Αντιπρόεδρο του ΣΕΓΑΣ, Κώστα Κεντέρη
Το αγωνιστικό διήμερο ξεκινά το Σάββατο, 9 Νοεμβρίου, με τον αγώνα 5 χλμ. στις 17:00 και το Universities Night Run by ΟΠΑΠ στις 19:15, ενώ την Κυριακή, 10 Νοεμβρίου, εκτός από την κλασσική διαδρομή, θα διεξαχθεί και ο Αγώνας Δρόμου 10χλμ. ΟΠΑΠ με τη συμμετοχή 15.000 δρομέων.
Όπως κάθε χρόνο, ο ΟΠΑΠ θα βρίσκεται στο πλευρό όλων των συμμετεχόντων, ενθαρρύνοντας τις προσπάθειές τους με δράσεις και εκπλήξεις που θα κάνουν την εμπειρία τους ακόμα πιο ξεχωριστή.
Ολες οι Ειδήσεις
- Μαρίνα Σταυράκη: Φωτογραφίες από τις διακοπές της στη Μύκονο και τη συνάντηση με την Κίμπερλι Γκιλφόϊλ
- Στην επιτροπή δεοντολογίας παραπέμπει ο πρόεδρος της Βουλής τον Δημήτρη Κυριαζίδη για νέα επίθεση κατά της Ζωής Κωνσταντοπούλου (βίντεο)
- Κολάζει η Μαρία Αντωνά από την Κέα – Σούπερ σέξι πόζες με μαγιό και η υπερπολυτελής σουίτα (Φωτογραφίες & βίντεο)
- Σύρος: Ελεύθερη με περιοριστικούς όρους η 30χρονη, σε κατ’ οίκον περιορισμό ο 41χρονος σύζυγος της για τον θάνατο της διασώστριας
- Αχιλλέας Ανδρέας Ντε Γκρες: Ο ξέφρενος χορός του γιου του Παύλου και της Μαρί Σαντάλ σε σκάφος – Εικόνες & βίντεο
- Θρίλερ στο Γαλάτσι: Δολοφονήθηκε ο 80χρονος μέσα στο σπίτι του – Τον έπνιξαν με μαξιλάρι, σύμφφωνα με τον ιατροδικαστή
- Γιάννης Παπαμιχαήλ για Αλίκη Βουγιουκλάκη: Απαγορεύεται να χρησιμοποιείται το όνομα και η εικόνα της μητέρας μου χωρίς την άδειά μου
- Μεγάλη φωτιά στην Πάρο: Μήνυμα 112 για εκκένωση 4 περιοχών προς Αλυκή – Ισχυροί άνεμοι –Επιχειρούν 14 εναέρια μέσα , ενισχύσεις από Πειραιά, Σύρο και Νάξο (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook