«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN

Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Chef στην κουζίνα σας» έχει ξεχωριστές συνταγές και πολλή γνώση γύρω από την μαγειρική που αγαπάμε όλοι μας.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Το Σάββατο 16 Νοεμβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με αγαπημένη μανιταρόπιτα με χωριάτικο φύλλο και μία πλούσια γέμιση με γραβιέρα και πιπεριές. Στη συνέχεια, ψήνει αφράτα μπιφτέκια με ξεχωριστή νοστιμιά, γεμιστά με κασέρι. Φτιάχνει το πιο εύκολο πρωτεϊνούχο σπιτικό ψωμί για σάντουιτς με ιδιαίτερα υλικά, αλλά και μια πεντανόστιμη πικάτα κοτόπουλου, με μία υπέροχη σάλτσα μανιταριών. Και στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, ετοιμάζει ένα γλυκό ψυγείου με κρέμα μπανάνας και ρούμι, στο οποίο δεν μπορεί να αντισταθεί κανείς!
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου, έρχονται πρωτότυπα πατατοπιτάκια γεμιστά με τυριά. Ακολουθεί ένα πεντανόστιμο αφράτο ογκρατέν με κιμά και λαχανικά, αλλά και μία αρωματική σαλάτα με κοτόπουλο και ντρέσινγκ με κάρι. Σειρά έχει ένα δυνατό πιάτο με ζυμαρικά: Πένες με σιγομαγειρεμένα κρασάτα πανσετάκια, ντοματίνια και δεντρολίβανο. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με το πιο αγαπητό γλυκό, το οποίο ο Βαγγέλης το φτιάχνει με έναν διαφορετικό τρόπο, γρήγορα και εύκολα: Γαλακτομπούρεκο στο λεπτό.
Και αυτό το Σαββατοκύριακο, το «Chef στην κουζίνα σας» έχει ξεχωριστές συνταγές και πολλή γνώση γύρω από την μαγειρική που αγαπάμε όλοι μας. «Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions
Ολες οι Ειδήσεις
- Αγία Παρασκευή: H Ελληνίδα πρώην σύζυγος αναγνώρισε τον 43χρονο Πολωνό καθηγητή που δολοφονήθηκε – Θρίλερ για το κίνητρο της εκτέλεσης
- Γέννησε η Έφη Αχτσιόγλου τον δεύτερο γιό της με τον Δημήτρη Τζανακόπουλο
- Big Brother: Οι ανατροπές συνεχίζονται στο live – Απόψε στις 22:50 στον ΣΚΑΪ – Τρέϊλερ
- Το ιδανικό «Καλοκαιρινό Ραντεβού» «έκλεισε» για αύριο Δευτέρα, 7 Ιουλίου στις 09:50 στο OPEN
- Μαρία Αντωνά: Αποκαλύπτει πού έγιναν τα πρώτα της ραντεβού με τον Γιώργο Λιάγκα (βίντεο)
- Ελένη Μενεγάκη: Κάνει ηλιοθεραπεία στην ξαπλώστρα και ποζάρει με το μαγιό της
- ΕΜΥ: H Τρίτη πιο δύσκολη μέρα του καύσωνα με θερμοκρασίες 40 – 42 βαθμών
- Βόλος: Θα δικαστεί στο Αυτόφωρο ο δημοσιογράφος που κατηγορείται ότι εκβίαζε τη Ζέττα Μακρή – «Είχα αποφασίσει να μην δώσω τα χρήματα», είπε η βουλευτής (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook