Μανούσος Μανουσάκης: Το τελευταίο αντίο στον μεγάλο σκηνοθέτη
Το ύστατο χαίρε στον σκηνοθέτη των μεγάλων επιτυχιών της ελληνικής τηλεόρασης, Μανούσο Μανουσάκη. .
Σε κλίμα οδύνης πραγματοποιήθηκε η κηδεία του σκηνοθέτη Μανούσου Μανουσάκη στο Πρώτο Νεκροταφείο Αθηνών σήμερα το μεσημέρι.
Το τελευταίο χειροκρότημα στον μεγάλο μαέστρο της ελληνικής τηλεόρασης, Μανούσο Μανουσάκη. Στην τελευταία του κατοικία, τον συνοδεύουν τα δύο του παιδιά και η σύζυγος του Μαρία, που αποχαιρέτησε τον σύντροφο της ζωής της, το στήριγμα της για 53 χρόνια μέσα από ένα σύντομο επικήδειο.
«Ο Μανούσος μου, ο Μανούσος μας. Αφήνει τα ίχνη του και τα αποτυπώματα του παντού. Σας ευχαριστώ όλους, μα όλους που βρίσκεστε εδώ», είπε η Μαρία Μανουσάκη.
Και ήταν όλοι εκεί, συγγενείς, φίλοι, συνεργάτες, με ραγισμένη την καρδιά αλλά και δεκάδες χαραγμένες αναμνήσεις.
Δείτε το βίντεο του MEGA
«Άφησε το στίγμα του όχι μόνο στο καλλιτεχνικό, όχι σε εμάς τους συναδέλφους αλλά και σε όλους τους ανθρώπους που τον αγάπησαν, τον αγαπάμε και θα τον αγαπάμε για πάντα», είπε ο Πέτρος Ξεκούκης.
«Μια φυγή που δεν την περιμέναμε, να έχει καλό ταξίδι και να μας προσέχει από εκεί», είπε ο Χρήστος Φωτίδης.
«Χάσαμε ένα φίλο, ένα φίλο και ένα στήριγμα γενικά», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Καζάκος.
Με το μαγικό του ραβδί ο Μανούσος Μανουσάκης κατάφερνε να μεταμορφώνει τους πάντες και τα πάντα. Να κερδίζει από τους ηθοποιούς αλλά και εκείνοι από αυτόν.
Το καλλιτεχνικό αποτύπωμα που αφήνει πίσω του, τεράστιο. Τι να πρωτοθυμηθεί κάνεις από τις τεράστιες επιτυχίες των τελευταίων δεκαετιών που κράτησαν τους τηλεθεατές καθηλωμένους μπροστά από τις οθόνες.
«Αυτό που πάρα πολύ χαρακτήριζε τον Μανούσο ήταν το ακούραστο πάθος για την δουλειά του και το ανελέητο χιούμορ του», είπε ο μουσικοσυνθέτης Γιώργος Χατζηνάσιος.
«Δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι τέλειωσαν οι δουλειές του μέχρι εδώ, είναι σαν να περιμένω και την επόμενη», είπε ο Μιχάλης Ρέππας.
«Έκανε σχέδια συνέχεια, ονειρευόταν, ήλπιζε, ήταν χαρούμενος ακόμα και όταν ήταν στεναχωρημένος, δεν μετέφερε τίποτα στην δουλειά, είναι μεγάλη απώλεια», δήλωσε η Άννα Φόνσου.
Για τον ίδιο, η τέχνη ήταν παντού, καθόριζε την ζωή του, όλες τις πτυχές της καθημερινότητας.
Ο Μανούσος Μανουσάκης έφυγε σε ηλικία 74 ετών, από οξεία λευxαιμία. Το πλούσιο καλλιτεχνικό του έργο όμως, θα τον κρατά ζωντανό για πάντα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Πρωταθλητής Ευρώπης για 4η φορά ο Ολυμπιακός , 92-85 τη Ρεάλ Μαδρίτης σε ένα τελικό θρίλερ στο T-Center – Ξέφρενοι πανηγυρισμοί με την Κούπα! (βίντεο)
- Εκλογές στην Κύπρο: Καθαρή νίκη του ΔΗΣΥ, δεύτερο κόμμα το ΑΚΕΛ, μπαίνει στη Βουλή το κόμμα του Φειδία Παναγιώτου
- Θεσσαλονίκη: 30χρονος σκότωσε τον πατέρα του χτυπώντας τον με κατσαβίδι στο πρόσωπο – Δείτε βίντεο
- Το Ιράν ζητά αποδέσμευση κεφαλαίων 12 δισεκατομμυρίων δολαρίων από το Κατάρ ως προϋπόθεση για το Μνημόνιο Συνεργασίας των ΗΠΑ
- Ο Τραμπ λέει ότι οι ΗΠΑ «δεν θα βιαστούν» για μια συμφωνία με το Ιράν αλλά χαρακτηρίζει «εποικοδομητικές» τις διαπραγματεύσεις- Η Τεχεράνη «πρέπει να καταλάβει» ότι δεν μπορεί να αναπτύξει πυρηνικά όπλα
- Μαρία Καρυστιανού: Μήνυμα στήριξης από την μητέρα θύματος των Τεμπών, Μαρία Ντόλκα, για το κόμμα της – « Μην σταματάς, φάτους τα σωθικά»
- 1% CLUB: Απόψε, Κυριακή 24 Μαΐου στις 21:00 στο Star και κάθε Κυριακή
- J2US: Το ζήσαμε δυνατά, όλοι μαζί, ως το τέλος! Φινάλε με ένα ξέφρενο πάρτυ για το μεγαλύτερο μουσικό showτης ελληνικής τηλεόρασης!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook