ΣΚΑΙ: Το Happy Traveller στη Ζυρίχη, το Λιχτενστάιν και τις Αλπικές λίμνες των Ελβετικών Άλπεων
Η αρχή του ταξιδιού είναι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από το λιλιπούτειο κρατίδιο Λιχτενστάιν.
Η οικογένεια του Happy Traveller βάζει τα γιορτινά της και ξεκινά ένα οδοιπορικό σε παραμυθένιες περιοχές της Ευρώπης. Χιονισμένα τοπία, γραφικές χριστουγεννιάτικες αγορές, διάσημα βαυαρικά κάστρα, μικρές μεσαιωνικές πόλεις, ιστορικά μοναστήρια συνθέτουν ένα συναρπαστικό εορταστικό τοπίο που μας καλεί να το «επισκεφτούμε» μαζί με τους αγαπημένους μας ταξιδιώτες.
Η αρχή του ταξιδιού είναι την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου από το λιλιπούτειο κρατίδιο Λιχτενστάιν. Ο Ευτύχης, η Ηλέκτρα και τα κορίτσια τους περπατούν στη μικροσκοπική πρωτεύουσα Βαντούζ, θυμούνται ένα προηγούμενο ταξίδι σ’ αυτή την περιοχή και ενθουσιάζονται από τις χιονισμένες πλαγιές των Ελβετικών Άλπεων.
Το ταξίδι τους συνεχίζεται στη μοναδική Ζυρίχη με τον εντυπωσιακό στολισμό της και τη χριστουγεννιάτικη αύρα της. Βλέπουν τα ξεχωριστά αξιοθέατά της, επισκέπτονται τις αγορές της και δοκιμάζουν ελβετικές λιχουδιές που υπάρχουν στα χριστουγεννιάτικα σπιτάκια.
Φεύγοντας από τη Ζυρίχη, οδηγούν βορειοδυτικά και αφού απολαύσουν το ηλιοβασίλεμα από την κορυφή ενός λόφου σε ένα εντυπωσιακό ξύλινο πύργο παρατηρητήριο, συνεχίζουν προς τον ποταμό Ρήνο στα Γερμανοελβετικά σύνορα.
Κάνουν στάση στην Konstanz (Κωνσταντία), βλέπουν το εντυπωσιακό άγαλμα Imperia, την πανέμορφη παλιά πόλη στις όχθες της ομώνυμης λίμνης και έναν προϊστορικό οικισμό της περιοχής.
Η χειμερινή εορταστική εξόρμηση του Happy Traveller θα συνεχιστεί και στα δύο επόμενα επεισόδια της εκπομπής, όπου οι ταξιδιώτες μας επισκέπτονται και άλλες μαγευτικές περιοχές της Ευρώπης.
#happytraveller: ταξιδιωτική εκπομπή από αληθινούς ταξιδιώτες!
Κάθε Κυριακή στον ΣΚΑΪ
Ολες οι Ειδήσεις
- Η AllwynHellas γιόρτασε τα 10 χρόνια του προγράμματος Forward με 100 επιχειρήσεις στην οικογένειά του
- «Η γη της ελιάς»: Η Αλεξάνδρα, θορυβημένη από όσα της είπε ο Μιχάλης, ψάχνει τα πράγματα της Χριστιάνας κι εντοπίζει ένα όπλο
- Η Ελένη Μενεγάκη με καλοκαιρινή διάθεση – Οι selfies φωτογραφίες που ανέβασε στο Instagram δείχνοντας τη βέρα της
- Πλήθος επωνύμων στο λαμπερό πάρτι των 9 χρόνων του «Apla Troumpa» στον Πειραιά (εικόνες)
- Λαμπερή πρεμιέρα για τον Γιώργο Παπαδόπουλο στο «Koukoutsi» στον Πειραιά (εικόνες)
- «Chef στην κουζίνα σας»: Ριγκατόνι με μοσχαράκι φαχίτας, αλμυρό κέικ από την Αλσατία και το αυθεντικό Chocoflan!
- Αφιερωματική εκπομπή για το γήπεδο της λεωφόρου Αλεξάνδρας : «Ένα Γήπεδο Μια Ιστορία», σήμερα Παρασκευή 15/05 στις 18:00 στο Action 24
- Επείγουσα έρευνα από την Εισαγγελία του Άρειου Πάγου για τη δημοσιοποίηση σημειωμάτων και βίντεο από την υπόθεση των 17χρονων μαθητριών στην Ηλιούπολη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook