Το μεγαλύτερο τζακ ποτ στην ιστορία του ΤΖΟΚΕΡ: 19,5 εκατ. ευρώ στην κλήρωση της Πέμπτης – Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

Το ιλιγγιώδες ποσό θα κερδίσουν όποιος ή όποιοι καταφέρουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς που θα βγάλει η κληρωτίδα.
Κι όμως είναι αλήθεια! Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει την Πέμπτη 19,5 εκατ. ευρώ, δηλαδή το μεγαλύτερο έπαθλο από το 1997 που το παιχνίδι ήρθε στην Ελλάδα.
Το ιλιγγιώδες ποσό θα κερδίσουν όποιος ή όποιοι καταφέρουν να μαντέψουν σωστά τους 5+1 αριθμούς που θα βγάλει η κληρωτίδα.
Η κλήρωση για το mega τζακποτ των 19,5 εκατ. ευρώ θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη στις 22:00, με τις συμμετοχές να ολοκληρώνονται μισή ώρα νωρίτερα.
Η κατάθεση δελτίων πραγματοποιείται στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr και της εφαρμογής Opaponline App.
Ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ
Tόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ, όσο και μέσω του διαδικτύου, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν και σε ομαδικά δελτία, όπου συμπληρώνονται περισσότεροι από 5 αριθμοί, αυξάνοντας τις πιθανότητες για κέρδη.
Μάλιστα, όσοι επιλέξουν να παίξουν online με ομαδικό δελτίο είναι σίγουρο πως θα πετύχουν τον αριθμό ΤΖΟΚΕΡ, αφού όλα τα online ομαδικά δελτία έχουν συμπληρωμένα και τα 20 ΤΖΟΚΕΡ.
18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα
Ολες οι Ειδήσεις
- Μητσοτάκης για τον θάνατο του Σαββόπουλου: «Ο Διονύσης μας δεν είναι πια εδώ…»
- Η ανακοίνωση της οικογένειας για τον θάνατο του Διονύση Σαββόπουλου
- Πέθανε ο σπουδαίος τραγουδοποιός Διονύσης Σαββόπουλος σε ηλικία 81 ετών
- Μελίνα Νικολαΐδη: Επιστροφή στο Λονδίνο – Το νέο επαγγελματικό ξεκίνημα
- Ν. Ανδρουλάκης για Άγνωστο Στρατιώτη: «Ένα μνημείο που συμβολίζει την ενότητα, τους αγώνες και τις θυσίες ενός έθνους εσείς το εργαλειοποιείτε για λίγα ψηφαλάκια»
- Δένδιας: «Το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη ενώνει τους Έλληνες- Το ΥΠΕΘΑ και Ε.Δ δεν πρόκειται να το αντιμετωπίσουν σαν αντικείμενο άσκησης πολιτικής και διχασμού της κοινωνίας»
- Σ. Φάμελλος: Αντισυνταγματική και ντροπιαστική η τροπολογία για το Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη
- Βουλή – Μητσοτάκης: Το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη είναι χώρος ιερός δεν ανήκει σε καμία κυβέρνηση, κόμμα, οργάνωση ή πρόσωπο»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook