Κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ»: Ρεκόρ τηλεθέασης την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» κατέκτησε την πρωτιά και σε μερίδιο τηλεθέασης
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» κατέρριψε το ρεκόρ τηλεθέασης που ήδη κατείχε και σημείωσε νέα, κορυφαία απόδοση.
Την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου, οι ειδήσεις του MEGA με την Κατερίνα Παναγοπούλου στην παρουσίαση κατέγραψαν τη νέα υψηλότερη τηλεθέαση για τη φετινή σεζόν (Σεπτέμβριος 2024 – Ιανουάριος 2025) και συνέτριψαν τον ανταγωνισμό με720.000 τηλεθεατές, ανεξαρτήτως ώρας μετάδοσης. Αναλυτικά η κατάταξη των δελτίων ειδήσεων: ΜEGA 720.000, STAR 474.000, ALPHA 453.000, OPEN 417.000, ΣΚΑΪ 407.000, ANT1 370.000, ΕΡΤ1 223.000.
Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων «MEGA ΓΕΓΟΝΟΤΑ» κατέκτησε την πρωτιά και σε μερίδιο τηλεθέασης. Στο σύνολο του κοινού επικράτησε του ανταγωνισμού με ποσοστό 17,5% και στο δυναμικό κοινό 18-54 με 15,6%.
#MegaGegonota
Ολες οι Ειδήσεις
- Ανάλυση CNN: Η συμφωνία για τα ορυκτά της Ουκρανίας είναι σε μεγάλο βαθμό συμβολική – αλλά αυτό είναι αρκετό για τον Ντόναλντ Τραμπ
- Αντρέας Γεωργίου – Σιμώνη Χριστοδούλου: Φωτογραφίες από το ταξίδι τους στη Σιγκαπούρη
- Η εξομολόγηση της Μαργαρίτας Θεοδωράκη: Πικράθηκα από τη διαθήκη, είχα κόντρα με τον πατέρα μου (βίντεο)
- Κερατσίνι: Κατέβηκα στο υπόγειο αλλά δεν είχα κλειδιά για την αποθήκη, είπε ο αδελφός του 43χρονου που βρέθηκε απαγχονισμένος (βίντεο)
- Αντώνης Σρόιτερ: H αποκάλυψη της συζύγου του για την ερώτηση που έκανε στο ChatGPT
- «Δεν έχω ιδέα για τα ροζ πάρτι στο Ντουμπάι», λέει η 26χρονη αστυνομικός για την καταγγελία σε βάρος της
- Πρώτη η Μάρα Ζαχαρέα και το δελτίο του STAR – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Γενέθλια για την Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Παναγιώτη Κουτσουμπή και το φλογερό φιλί – Βίντεο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook