Τροχός της Τύχης: Στην κορυφή της τηλεθέασης και τον Ιανουάριο
Τον Ιανουάριο, από Δευτέρα έως Κυριακή, ο Τροχός της Τύχης ήταν πρώτος στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 19,4% στο σύνολο κοινούκαι 15,1% στοδυναμικόκοινό 18-54.
Ο Τροχός της Τύχης, το μακροβιότερο παιχνίδι της ελληνικής τηλεόρασης με παρουσιαστή τον ανατρεπτικό Πέτρο Πολυχρονίδη, γυρίζει ασταμάτητα χαρίζοντας γέλιο, γνώση, μεγάλα δώρα και βρίσκεται πάντα στην κορυφή της τηλεθέασης!
Τον Ιανουάριο, από Δευτέρα έως Κυριακή, ο Τροχός της Τύχης ήταν πρώτος στη ζώνη του, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 19,4% στο σύνολο κοινού και 15,1% στο δυναμικό κοινό 18-54.
Η απήχησή του ήταν εξίσου μεγάλη τόσο στο σύνολο του ανδρικού κοινού, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 18,4%, όσο και στο σύνολο του γυναικείου, σημειώνοντας μερίδιο τηλεθέασης 21,2%, όπου ήταν επίσης πρώτος στη ζώνη του.
Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Τροχός της Τύχης δεν σταματάει να γυρίζει ΠΟΤΕ!
Είναι πια τρόπος ζωής! Τα απογεύματα της ελληνικής τηλεόρασης ανήκουν στον «Τροχό της Τύχης» με τον Πέτρο Πολυχρονίδη! Μαζί του η Νατάσα Κουβελά.
HeadofProductions: Σάββας Βέλλας
SeniorExecutiveProducer: Γιάννης Θηραίος
Αρχισυνταξία: Στάθης Μαντάς
Υπεύθυνη εκπομπής: Αλεξία Γερέμπεη
Executive Producer: Πέγκυ Χόλη
Σκηνοθεσία: Τάσος Σινάπης
Δ/νση Φωτογραφίας: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση Παραγωγής: Κατερίνα Χρονοπούλου
Οργάνωση Παραγωγής: Χρήστος Γκόγκας
Εκτέλεση Παραγωγής: GreenPixelproductions
#TroxostisTyxis #StarChannelTV
Ολες οι Ειδήσεις
- Ρόδος: «Δεν έτρεχα, πέρασα με πράσινο» ισχυρίζεται ο 44χρονος οδηγός του φονικού τροχαίου στη Ρόδο – Πριν δύο χρόνια είχε εμπλακεί ξανά σε ατύχημα – «Ήταν η κακιά ώρα», λέει η αδελφή του (βίντεο)
- COURT ROOM: Μια διαφορετική ματιά στο Final Four της EuroLeague 2026 έρχεται στο YouTube @ta_neagr
- Τροχός της Τύχης: Χάρισε το 3ο αυτοκίνητο της σεζόν – Δείτε το βίντεο
- «Φως στο Τούνελ»: Στην κορυφή της τηλεθέασης, την Παρασκευή 15 Μαίου 2026
- «EQ»: Καλεσμένος ο ψυχολόγος Μάνος Χατζημαλωνάς, απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24
- Ανακοίνωση της Εφορευτικής Επιτροπής με τους υποψήφιους των εφ. ΕΦΣΥΝ & SPORTDAY για το Μεικτό
- Νέο single για τη Μεταξία Κοντού με την υπογραφή του Δημήτρη Γιώτη
- Εκατό μικρομεσαίες επιχειρήσεις προχωρούν μπροστά με σύμμαχο το πρόγραμμα Forward
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook