ΕΡΤ1: Οι «Μαμά-δες» αλλάζουν και ανανεώνονται – Παρουσιάστρια – έκπληξη η Θάλεια Ματίκα
Καλεσμένοι της εκπομπής οι Μαρίνα Ασλάνογλου και Ιωάννης Παπαζήσης
Οι «Μαμά-δες» αλλάζουν και ανανεώνονται. Η αγαπημένη εκπομπή της ΕΡΤ, η μοναδική της ελληνικής τηλεόρασης που ασχολείται αποκλειστικά με τη γονεϊκότητα, μπαίνει στη νέα εποχή της και συνεχίζει την τηλεοπτική πορεία της στην ΕΡΤ1, κάθε Κυριακή, στις 15:00, με διαφορετική παρουσιάστρια-έκπληξη σε κάθε επεισόδιο.
Μια γνωστή μαμά από τον χώρο της Τέχνης, της τηλεόρασης ή του αθλητισμού, θα αναλαμβάνει κάθε φορά να παρουσιάσει τις «Μαμά-δες» με τον δικό της τρόπο. Κάθε εκπομπή θα είναι κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της μαμάς που θα την παρουσιάζει και θα περιλαμβάνει θέματα που αφορούν τη δική της διαδρομή στη μητρότητα. Παράλληλα θα φιλοξενεί μια φίλη ή έναν φίλο της, σε μια συζήτηση, μέσα από την οποία θα ξεδιπλώνονται ιδιαίτερες γονεϊκές πτυχές και θα αποκαλύπτονται ξεχωριστές ιστορίες, με αρκετές δόσεις χιούμορ αλλά και συγκίνησης.
Την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου 2025, στις 15:00, οι «Μαμά-δες» έρχονται στην ΕΡΤ1, με την ηθοποιό Θάλεια Ματίκα στον ρόλο της παρουσιάστριας. Η Θάλεια Ματίκα μιλάει για τη ζωή και την καθημερινότητα με τα δύο παιδιά της, τις αγωνίες της, καθώς και για τους ρόλους της μητέρας, της συντρόφου και της εργαζομένης, τους οποίους μια γυναίκα καλείται να αναλάβει.
Η Θάλεια συναντάει τη φίλη της, Μαρίνα Ασλάνογλου, σε μια συζήτηση μεταξύ μαμάδων και μοιράζονται κάποιες από τις δικές τους εμπειρίες μητρότητας.
Επίσης, συζητάει με την ψυχολόγο Κλαίρη Σειραδάκη για τη σημασία της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και για τις απαντήσεις που πρέπει να δίνουν οι γονείς στις ερωτήσεις των παιδιών τους.
Τέλος, μιλάει με τον συμπρωταγωνιστή της, Ιωάννη Παπαζήση, σχετικά με τον γιο του και για όσα ονειρεύεται για εκείνον.
Παρουσίαση: Θάλεια Ματίκα
Αρχισυνταξία – επιμέλεια εκπομπής: Δημήτρης Σαρρής
Σκηνοθεσία: Βέρα Ψαρρά
Δημοσιογραφική ομάδα: Εύη Λεπενιώτη, Λάμπρος Σταύρου
Παραγωγή: DIGIMUM IKE
Ολες οι Ειδήσεις
- «MarkosbyNight»: Μάρκος Σεφερλής – Η «Μεγάλη του Γέλιου Σχολή», Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου στις 22:10
- Ο Γιώργος Τσαλίκης για τη συναυλία του Αντώνη Ρέμου: «Ο Μέγας Αλέξανδρος δεν κινδυνεύει από τη μουσική»
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Το τρυφερό βίντεο από τα γενέθλια του συντρόφου της
- Κυψέλη: Θρίλερ με ανθρώπινα οστά που εντοπιστηκαν κοντά σε γήπεδο στην Αλεπότρυπα
- Δολοφονία Κυριακής Γρίβα: Για κακούργημα παραπέμπονται να δικαστούν οι 4 αστυνομικοί που την άφησαν αβοήθητη παρά τις δραματικές εκκλήσεις της
- ΥΠΕΝ: Οι έξι άξονες για τη μείωση των τιμών ρεύματος κατά 30% έως το 2029 – H εξειδίκευση των μέτρων (πίνακες & βίντεο)
- Ο Mika Häkkinen ξανά πίσω από το τιμόνι στο “Allwyn x McLaren Racing: Live in Athens” στο ΟΑΚΑ
- Μαρκόπουλος: Δεν υπάρχει υποχρέωση μηνιαίας καταβολής στον «κουμπαρά των νέων» – Τέλος του μήνα σε διαβούλευση το νομοσχέδιο με τα μέτρα (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook