Γιώργος Λιάγκας: Η αποκάλυψη για την αλλαγή στην εμφάνισή του – “Μου λένε όλοι τι κάνω στο πρόσωπο και αν κάνω μπότοξ”(βίντεο)

Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως έχει πάρει 10 κιλά και όλοι τον ρωτούν αν έχει κάνει στο πρόσωπό του.
Μια αποκάλυψη για τα κιλά που έχει πάρει το τελευταίο διάστημα έκανε ο Γιώργος Λιάγκας το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό». Ο παρουσιαστής αποκάλυψε πως έχει πάρει 10 κιλά και όλοι τον ρωτούν αν έχει κάνει στο πρόσωπό του.
«Παιδιά, έχω παχύνει πολύ. Από το καλοκαίρι, έχω παχύνει. Είμαι συν 10 κιλά. Μου λένε όλοι τι κάνω στο πρόσωπο, κι αν κάνω μπότοξ ή βάζω κρέμες. Θα σας πω τι κάνω στο πρόσωπο. Βάζω 10 κιλά στο σώμα, να τσιτώνει το πρόσωπο και να λένε τι φρεσκαδούρα που είμαι.
Δεν μου κάνουν τα ρούχα. Τα ρούχα ασφυκτιούν. Τώρα θα ξεκινήσω πάλι διατροφή για να βγω το καλοκαίρι. Αν ξεφουσκώσω στο σώμα, λες πιο ωραίος πιο αδύνατος, αλλά το πρόσωπο κρεμάει. Είμαι 55, αυτή είναι η αλήθεια. Τώρα φαίνομαι φράπα», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ιωάννα Τούνη: Το έκτακτο ταξίδι στην Αμερική – “Θα πάω να ξεσκάσω λιγάκι” – Βίντεο
- ΕΡΤ1: #Παρέα με τον Γιώργο Κουβαρά – Αφιέρωμα στο ρεμπέτικο τραγούδι | Δείτε έξι υπέροχα βίντεο – Σάββατο 03.05.2025
- Πρώτη η Ράνια Τζίμα και το δελτίο του MEGA – Η τηλεθέαση στα κεντρικά δελτία ειδήσεων
- Ο Στίγκας ανακάλεσε στο δικαστήριο τα περί «Greek Mafia «στους Σπαρτιάτες – «Ήταν άτυχη στιγμή, εγώ είμαι ο πρόεδρος όχι ο Κασιδιάρης»
- Η Γεωργία Μεσαρίτη στο ΟΠΑΠ Game Time: Ο Μουζακίτης, ο ρόλος κομπάρσου με τον Μπράντ Πιτ και η Έμα Στόουν
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Επίσκεψη στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις Παιανίας – “Η υποστήριξη του αθλητισμού απαιτεί επένδυση σε υποδομές”
- Αλεξανδρούπολη: Στον ανακριτή ο 59χρονος ελαιοχρωματιστής – κατάσκοπος που φωτογράφιζε στρατιωτικές εγκαταστάσεις για τη «μαμά Ρωσία»
- MEGA: Σταθερά στην πρώτη θέση της τηλεθέασης η ενημέρωση και τον Απρίλιο
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook