ΕΡΤ2: Athens Fashion Week – Η μεγάλη γιορτή της μόδας σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση – Παρασκευή 28.02.2025

Οι χώροι του ΟΛΠ αποδείχθηκαν ιδανικοί για τη φιλοξενία εντυπωσιακών catwalks από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς διάσημους σχεδιαστές, όπως ο John Richmond, όπου παρουσίασε τη Spring/Summer ’25 συλλογή.
Όλη τη λάμψη και το στυλ του Athens Fashion Week, του μακροβιότερου θεσμού μόδας στην Ελλάδα, θα απολαύσουν -σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση– οι τηλεθεατές στην ΕΡΤ2, την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2025, στις 16:00.
To 35o Athens Fashion Week, η μεγάλη γιορτή της μόδας, πραγματοποιήθηκε στην Πέτρινη Αποθήκη του ΟΛΠ με την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά της και τον βιομηχανικό της χαρακτήρα, αποτελώντας το ιδανικό σκηνικό για τις εντυπωσιακές επιδείξεις μόδας και δημιουργώντας μια μοναδική σύζευξη μεταξύ παρελθόντος & σύγχρονης δημιουργικότητας.
Οι χώροι του ΟΛΠ αποδείχθηκαν ιδανικοί για τη φιλοξενία εντυπωσιακών catwalks από κορυφαίους Έλληνες και διεθνείς διάσημους σχεδιαστές, όπως ο John Richmond, όπου παρουσίασε τη Spring/Summer ’25 συλλογή.
Ο θρυλικός σχεδιαστής, John Richmond, έχει έντονες επιρροές από τη μουσική και έχει ντύσει μεταξύ άλλων τους George Michael, David Bowie, Mike Jagger, Madonna, ενώ μετά την επίδειξή του δήλωσε ότι το Athens Fashion Week είναι εφάμιλλο του Milan Fashion Week.
Στο πλαίσιο των ενεργειών κοινωνικής συνεισφοράς, αυτή τη σεζόν, η Εβδομάδα Μόδας της Αθήνας στηρίζει το σημαντικό έργο της Ελληνικής Ένωσης Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος, HELMEPA.
Το Fashion Design Project αυτή τη σεζόν πραγματοποιήθηκε ψηφιακά. Οι διαγωνιζόμενοι έστειλαν τα σχέδια μόδας με θέμα τα χρώματα της θάλασσας, εμπνευσμένα από τον φιλανθρωπικό οργανισμό HELMEPA και το έργο του.
Παράλληλα, στα New Designers Awards by Georg Jensen, οι πρωτοεμφανιζόμενοι σχεδιαστές μόδας παρουσίασαν τις δημιουργίες τους στην κριτική επιτροπή, διεκδικώντας τα βραβεία Best New Designer, Best Trendsetter και Best Catwalk. Τρία βραβεία που αντιστοιχούν σε πολύ σημαντικά έπαθλα για τη μετέπειτα εξέλιξή τους στον κλάδο της μόδας.
Η Εβδομάδα Μόδας (Athens Fashion Week) ανανεώνει το ραντεβού της για το 36o AFW στις 2-6 Απριλίου, στην Πέτρινη Αποθήκη του Λιμένος Πειραιώς.
Ολες οι Ειδήσεις
- Η απάντηση του ΥΠΕΞ στους χάρτες με τα τουρκικά θαλάσσια πάρκα: «Απαράδεκτη, μονομερής και παράνομη ενέργεια»
- Παλαιό Φάληρο: Ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη κατάσταση στη μητέρα της 3χρονης που πνίγηκε
- Κυριάκος Μητσοτάκης – Νόβακ Τζόκοβιτς στην Τήνο – Προσκύνησαν την εικόνα της Μεγαλόχαρης – Φωτογραφίες
- Ηρώδειο: Κλείνει για τρία χρόνια – Θα γίνουν εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης
- ΕΘΑΑΕ: Αυτά είναι τα 6 μη κρατικά πανεπιστήμια που θα λειτουργήσουν το 2025-2026 στην Ελλάδα – Απορρίφθηκαν πέντε
- ΕΛΑΣ: Έντεκα νεκροί και 703 τραυματίες σε 531 τροχαία τον Ιούλιο στην Αττική
- Ροδόπη: Δεν ήξερε κολύμπι η 11χρονη που παρασύρθηκε με φουσκωτό και πνίγηκε στη θάλασσα – Συνελήφθησαν οι γονείς της
- Παλαιό Φάληρο: «Ερευνάται αν η μητέρα ήθελε να ξεφορτωθεί το παιδί, σε ρηχά νερά ο πνιγμός», λέει ο ιατροδικαστής για το νεκρό κοριτσάκι
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook