Στα Παιδικά Χωριά SOS θα δοθεί το χρηματικό ποσό που θα κερδίσουν οι καλεσμένοι του Νίκου Κουρή στο τηλεπαιχνίδι «Δες & βρες» που μεταδίδεται την Καθαρή Δευτέρα 15 Μαρτίου 2021, στις 13:00.

Ο Νίκος Κουρής προσκαλεί και προκαλεί για φιλανθρωπικό σκοπό, τρεις όμορφες, δυναμικές γυναίκες κι έναν άνδρα που ξεχωρίζει για το χιούμορ του και τη θετική του ενέργεια, να δοκιμάσουν τις γνώσεις και τις ικανότητές τους απέναντι στις ερωτήσεις του.

Η Κατερίνα Ζαρίφη, η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η Μαρία Σολωμού και ο Σωτήρης Καλυβάτσης απαντούν με χιούμορ στις ερωτήσεις του Νίκου και βέβαια, λόγω της ημέρας χορεύουν και τραγουδούν!

Ο συναγωνισμός είναι μεγάλος. Ενστάσεις, διαφωνίες και ατάκες μπλέκονται με τις αβρότητες και την ευγενή άμιλλα και δίνουν το στίγμα μιας μάχης, που καταλήγει σε ένα πραγματικά διασκεδαστικό επεισόδιο.

Άλλωστε, η ενέργεια και η διάθεση δεν θα μπορούσαν να είναι οτιδήποτε άλλο από θετικές, καθώς 3.500 ευρώ προσφέρονται στα Παιδικά Χωριά SOS, τα οποία για δεκαετίες δημιουργούν το οικογενειακό περιβάλλον και τη φροντίδα που χρειάζονται τα παιδιά.

Η αξιέπαινη συμμετοχή των καλεσμένων συνδράμει με τρόπο παραδειγματικό στην προσπάθεια όλων για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook