Ο Γιώργος Γεροντιδάκης στο ΟΠΑΠ Game Time: Το γκολ στον Νικοπολίδη, το μονό με τον Πρίντεζη και το δίλημμα έρωτας ή εξουσία
Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel», θυμάται την ποδοσφαιρική καριέρα του και σχολιάζει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, Άρης-ΑΕΚ και τα μεγάλα ματς του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Ο δημοφιλής ηθοποιός μιλάει για το παιχνίδι Άρης-ΑΕΚ, την Κάτια Δανδουλάκη και τους «κακούς» ήρωες που υποδύεται
Τελειομανής, δίκαιος, αυθόρμητος και με μεγάλη αγάπη για το ποδόσφαιρο. Έτσι περιγράφει τον εαυτό του ο Γιώργος Γεροντιδάκης ο οποίος φιλοξενείται στο ΟΠΑΠ Game Time αυτής της εβδομάδας.
Ο δημοφιλής ηθοποιός, ο οποίος πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 «Grand Hotel», θυμάται την ποδοσφαιρική καριέρα του και σχολιάζει το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής της Super League, Άρης-ΑΕΚ και τα μεγάλα ματς του Σαββατοκύριακου στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Μεγάλος υποστηρικτής του Ολυμπιακού, ο Γιώργος Γεροντιδάκης, μιλάει στη Χριστίνα Βραχάλη για το γκολ που έβαλε στον Αντώνη Νικοπολίδη σε αγώνα της Εθνικής Ομάδας του 2004 με το Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών, το μονό που έπαιξε με τον Γιώργο Πρίντεζη και αποκαλύπτει πώς ένιωσε όταν υποδύθηκε τον ιδρυτή του Παναθηναϊκού, Απόστολο Νικολαΐδη, στην ταινία «Ταξίδι στα Αστέρια».
Ποιος είναι ο πιο «κακός ήρωας» που έχει υποδυθεί, ο Μελέτης στις «Άγριες Μέλισσες» ή ο Ρήγας στο «Grand Hotel»; Ποιος είναι ο καλύτερος συμπαίκτης του στο θέατρο και ποιος στο γήπεδο; Ποιον ποδοσφαιριστή θα ήθελε να υποδυθεί σε ταινία; Θα θυσίαζε τον τελικό του Champions League για την τελετή των Όσκαρ; Θα προτιμούσε δείπνο με τον Μέσι ή με τον Ρόμπερτ ντε Νίρο;
Δείτε τις απαντήσεις εδώ:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολίβια Βασιλόπουλος: Έγινε η μούσα του eco stylist Δημήτρη Γραμματικογιάννη σε μια συγκινητική καμπάνια μόδας με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ελληνικής Γλώσσας (εικόνες)
- Ιωάννα Τούνη για τον σύντροφό της: “Νομίζω μου αξίζει να πάω μια φορά ταξίδι χωρίς να πληρώνω εγώ”
- Eλένη Φουρέϊρα : Φωτογραφίες από το πάρτι του γιού της για τα γενέθλια του
- Έγκυος ξανά η Αλεξάνδρα Νίκα: Το τρυφερό βίντεο με τον Κωνσταντίνο Αργυρό και τον γιο τους
- Ένοχος γνωστός ηθοποιός για βιασμό και απόπειρες βιασμού σε βάρος δύο γυναικών – Καταδικάστηκε σε 4 χρόνια φυλάκιση με αναστολή μέχρι την έφεση
- Οικογενειακή τραγωδία στην Ελευσίνα: Κόρη τραυμάτισε θανάσιμα τη μητέρα της ενώ προσπαθούσε να παρκάρει
- «Οι Αθώοι»: Νέο επεισόδιο την Πέμπτη 12 Φεβρουαρίου στις 22:20
- «Sing for Greece 2026»: Η μουσική, ο ρυθμός και όλη η μαγεία της Eurovision είναι στην ΕΡΤ – Τετάρτη 11, Παρασκευή 13 Φεβρουαρίου οι δύο Ημιτελικοί και Κυριακή 15 Φεβρουαρίου 2026 ο Μεγάλος Τελικός
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook