OPEN: «Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρη επιτυχία
Την Κυριακή 16 Μαρτίου, η πρώτη συνταγή είναι ριγκατόνι πέστο με κολοκυθάκια και αρακά.Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει αλευρόπιτα στο τηγάνι, λαχταριστά σουτζουκάκια και ένα υπέροχο εκμέκ κανταΐφι!
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45 στην κουζίνα του στο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα, εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Το Σάββατο 15 Μαρτίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με πλαστό από τη Θεσσαλία, μία κλασική πίτα με χόρτα και καλαμποκάλευρο. Στη συνέχεια, το μενού έχει χοιρινές μπριζόλες με σάλτσα μπίρας στο τηγάνι και σπαγγέτι πουτανέσκα, τη διάσημη σάλτσα από τη Νάπολη της Ιταλίας. Αμέσως μετά, ο chef ψήνει φαλάφελ και τα σερβίρει με αρωματική σαλάτα ταμπουλέ ψητών λαχανικών, ενώ στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, φτιάχνει την αυθεντική αμερικάνικη μηλόπιτα με τραγανή ζύμη και απίθανη αρωματική γέμιση με μήλα και κράνμπερις.
Την Κυριακή 16 Μαρτίου, η πρώτη συνταγή είναι ριγκατόνι πέστο με κολοκυθάκια και αρακά. Για τη συνέχεια, έρχεται το μεσογειακό μοσχαράκι στη γάστρα, με χυλωμένο κρέας και σάλτσα με ξεχωριστή νοστιμιά. Ο chef φτιάχνει την πιο εύκολη αλευρόπιτα στο τηγάνι σε λίγα λεπτά, ενώ ετοιμάζει και τα κλασικά σουτζουκάκια που μοσχοβολάνε παράδοση. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά, με το αγαπημένο εκμέκ κανταΐφι.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουρο και απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή : d.t.k. Food Multimedia Productions
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολυμπιακός – Αϊντχόφεν 1-1: Έχασαν τη νίκη μέσα από τα χέρια τους στις καθυστερήσεις οι ερυθρόλευκοι
- Βορίζια: «Κάνω έκκληση στις γυναίκες της άλλης οικογένειας, να ζήσουν τα παιδιά μας», λέει η σύζυγος του 29χρονου που παραδόθηκε για το μακελειό
- Καταπέλτης η Κομισιόν για Τουρκία: Οπισθοδρόμηση στο κράτος δικαίου – Τι λέει για τα ελληνικά κυριαρχικά δικαιώματα και το Κυπριακό
- Νατάσα Θεοδωρίδου: Οι σπάνιες φωτογραφίες με τον αδερφό της & οι ευχές για τα γενέθλιά του
- Iωάννα Τούνη: «Έχεις δει πιο ωραίο ζευγάρι με πιο ωραίους κουμπάρους;» – Νέες φωτογραφίες από το γάμο της κολλητής της
- Άντζελα Δημητρίου – Λευτέρης Πανταζής: – “Ήμασταν έτοιμοι να φτάσουμε στα σκαλιά της εκκλησίας”(βίντεο)
- Απ. Γκλέτσος: Έκανα τον οξύθυμο, γιατί έτσι ανέβαινε ο λογαριασμός στην τράπεζα – Τέλος η πολιτική (βίντεο)
- Αλέξης Τσίπρας: Στη δημοσιότητα το εξώφυλλο του βιβλίου του «Ιθάκη»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook