«Όπου Υπάρχει Ελλάδα»: Επόμενη στάση, η Κυπαρισσία – Σήμερα στις 14.45, στον ΣΚΑΪ
Έναν καρπό που συνιστά σπουδαία υπερτροφή, το dragonfruit, αποφάσισε να καλλιεργήσει μια οικογένεια στη Μεσσηνία ανοίγοντας δρόμους στο αύριο της βιολογικής γεωργίας.
Το οδοιπορικό του «Όπου Υπάρχει Ελλάδα», στον Νομό Μεσσηνίας, ολοκληρώνεται σήμερα, Παρασκευή 21 Μαρτίου στις 14.45. Η Ευλαμπία Ρέβη και ο Γιώργος Κουρδής μας υποδέχονται από την όμορφη και φιλόξενη Κυπαρισσία, παρουσιάζοντας μία σειρά από ενδιαφέροντα θέματα.
Στις Κιτριές Μεσσηνίας, μήνες μετά τη νεροποντή του Ιανουαρίου και την πλημμύρα, οι κάτοικοι ακόμα περιμένουν αρμοδίους της Περιφέρειας να μελετήσουν τις ζημιές και να προχωρήσουν σε επισκευές. «Θέλουμε έργα και όχι λόγια» λένε και μας δείχνουν αποκαρδιωτικές εικόνες καταστροφής.
Έναν καρπό που συνιστά σπουδαία υπερτροφή, το dragonfruit, αποφάσισε να καλλιεργήσει μια οικογένεια στη Μεσσηνία ανοίγοντας δρόμους στο αύριο της βιολογικής γεωργίας. Μαθαίνουμε μυστικά της δουλειάς καθώς και ευεργετικές ιδιότητες του πανέμορφου καρπού.
Ένα πιο οικείο στον τόπο φρούτο, το νόστιμο καρπούζι, καλλιεργείται ως πρώιμο σε θερμοκήπια στην Κυπαρισσία. Οι ιδιαιτερότητες της παραγωγής του και η ανάγκη προστασίας του από εξωγενείς παράγοντες εκπλήσσει!
Ο πρωταθλητής ρυθμικής γυμναστικής Γιάννης Ηλιάδης μιλάει εκ βαθέων για την απόφασή του να γίνει ο πρώτος άντρας αθλητής ρυθμικής και τις αντιδράσεις που αντιμετώπισε. Ο Φιλιατρινός που μετρά δεκάδες μετάλλια, συγκινεί και δίνει μαθήματα ζωής ως προπονητής.
«ΟΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΑΔΑ»
Με την Ευλαμπία Ρέβη και τον Γιώργο Κουρδή
Καθημερινά στις 14.45, στον ΣΚΑΪ
Ολες οι Ειδήσεις
- Κ. Πιερρακάκης: Η εξειδίκευση των νέων μέτρων λόγω πολέμου για καύσιμα με fuel pass, ντίζελ κίνησης. ακτοπλοϊκά εισιτήρια και λιπάσματα
- Ο Τραμπ αναβάλει για 5 μέρες τις επιθέσεις στο Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ – Είχαμε παραγωγικές συνομιλίες, λέει – Για υπαναχώρηση κάνει λόγο η Τεχεράνη
- Δίκη για Τέμπη: Διακόπηκε για την 1η Απριλίου – Θύελλα αντιδράσεων από συγγενείς και δικηγόρους για την χωρητικότητα της αίθουσας, χάος στο δικαστήριο (βίντεο)
- Δήμητρα Κατσαφάδου: “Με έλεγαν φυτό και ήμουν πάντα στην απέξω” – Το bullying, η κατάθλιψη και οι δυσκολίες
- Στο αρχείο η υπόθεση Παναγόπουλου για αδήλωτα 3,2 εκατ. ευρώ στα πόθεν έσχες -– H δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ
- 20 χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας ΣΚΑΪ & BBC STUDIOS – Συμπαραγωγή δύο πολυαναμενόμενων σειρών ντοκιμαντέρ: The Diary of Anne Frank και Blue Planet III
- ΕΡΤ1: «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό – Καλεσμένοι οι Αιμιλιανός Σταματάκης, Μικαέλα Θεοφίλου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Λευτέρης Πράσινος – Aπό 23 έως 27.03.2026 23 Μαρτίου 2026
- «Μεγάλη Εικόνα»: Εκτάκτως Δευτέρα 23 & Τρίτη 24 Μαρτίου στις 00:40
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook