MasterChef 2025: Απόψε η μαγειρική δοκιμασία με τίτλο «FollowtheChef» και έπαθλο την ασυλία για έναν παίκτη
Αυτός ή αυτή με το καλύτερο πιάτο θα κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία και αυτός με την πιο αδύναμη προσπάθεια θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.
Στο χθεσινό επεισόδιο (Πέμπτη 10/4) οι έξι διαγωνιζόμενοι κλήθηκαν να αντιγράψουν ένα πιάτο χωρίς, όμως, να έχουν στη διάθεσή τους τη συνταγή του.
Ο Παντελής Kουτράκης ήταν αυτός που κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο το πρωτότυπο πιάτο, κερδίζοντας την πολύτιμη ασυλία. Ο Νίκος Ασπρομάτης είχε την πιο αδύναμη προσπάθεια και αναδείχθηκε από τους chef κριτές ο τρίτος υποψήφιος προς αποχώρηση.
Απόψε, Παρασκευή 11 Απριλίου, είναι η προτελευταία ημέρα της 2ης εβδομάδας Thriller και οι εκπλήξεις στην κουζίνα του MasterChef 2025 συνεχίζονται με αμείωτη ένταση!
Στη μαγειρική δοκιμασία με τον τίτλο «FollowtheChef», θα λάβουν μέρος τέσσερις παίκτες, οι οποίοι θα πρέπει να ακολουθήσουν πιστά τις οδηγίες του CulinaryConsultant του MasterChef, Νίκου Θωμά. Αυτός ή αυτή με το καλύτερο πιάτο θα κερδίσει την πολυπόθητη ασυλία και αυτός με την πιο αδύναμη προσπάθεια θα είναι ο τέταρτος υποψήφιος προς αποχώρηση.
Στη συνέχεια οι άλλοι δύο παίκτες θα λάβουν μέρος σε ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας, από το οποίο ο ένας θα κερδίσει ασυλία και ο άλλος θα είναι ο πέμπτος και τελευταίος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα.
Head of Productions: Σάββας Βέλλας
Senior Executive Producer: Γιάννης Θηραίος
Σκηνοθεσία: ΚώσταςΤριπύλας
Creative Producer: ΘανάσηςΜητρέλιας
Executive Producer: ΒασίληςΓεωργιάδης
Διεύθυνση Φωτογραφίας: Γιώργος Μιχελής
ProjectManager: Στέργιος Νένες
Οργάνωση Παραγωγής: Μαρία Μερτζάνη
CulinaryConsultant: Νίκος Θωμάς
Σκηνογράφος: Χριστίνα Κωστέα
Αρχισυντάκτης: Νίκος Κακαρίκας
Παραγωγός: Star
Εκτέλεσηπαραγωγής: Green Pixel Productions
#MasterChefGR #StarChannelTV
Ολες οι Ειδήσεις
- Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες και τους ισχυρούς ανέμους στο Ρέθυμνο – Νεκροί δύο πυροσβέστες, νέα «112» για εκκενώσεις οικισμών – Απεγκλωβισμοί δια θαλάσσης (βίντεο)
- Θρήνος στο Ρέθυμνο για τους πυροσβέστες που έπεσαν στο καθήκον – Την Πέμπτη το τελευταίο αντίο
- «Λάρισα ερχόμαστε»: Η χαμογελαστή φωτογραφία της Καρυστιανού προκάλεσε την αντίδραση Πλακιά – «Η πόλη αυτή μόνο έμπνευση για χαρούμενα πρόσωπα δεν είναι»
- Υπουργείο Εξωτερικών: Σταθερός στόχος παραμένει η επίλυση του Κυπριακού και η επανένωση της Μεγαλονήσου
- Νεκρός πυροσβέστης στο Γύθειο – Επιχειρούσε στη φωτιά – Υπό διερεύνηση τα αίτια
- Αττική: Δείτε σε ποιες παραλίες απαγορεύεται η κολύμβηση
- «Έπεσαν ηρωικά στο βωμό του καθήκοντος»: Η Πυροσβεστική για τους δύο νεκρούς στη φωτιά στο Ρέθυμνο
- Νεκροί δύο πυροσβέστες που επιχειρούσαν στη μεγάλη φωτιά στη Νέα Κρύα Βρύση Ρεθύμνου – Εγκλωβίστηκαν στο όχημα τους – Μπαράζ μηνυμάτων από το 112 για εκκενώσεις οικισμών (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook