Φίλιππος Μπεκιάρης: Ο 26χρονος που κέρδισε τα 100.000 ευρώ αποκαλύπτει – “Μέχρι να φτάσω τις 30 χιλιάδες δεν σκεφτόμουν τα χρήματα (βίντεο)

Αποκάλυψε πώς θα ξοδέψει τις 100.000 ευρώ που κέρδισε
O Φίλιππος Μπεκιάρης κατάφερε να γράψει ιστορία στο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1, “Ποιος θέλει να γίνει Εκατομμυριούχος” κερδίζοντας το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ.
Ο 26χρονος μιλώντας στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 και στον Γιώργο Λιάγκα μεταξύ άλλων σημείωσε πως έπαιξε ρόλο η τύχη ενώ αποκάλυψε που θα ξοδέψει τα χρήματα που κέρδισε.
«Έπαιξε ρόλο και η τύχη. Δεν μπορείς να το αποκλείσεις αυτό γιατί είναι και σειρά των αποκλίσεων, οι βοήθειες που πήρα με βοήθησαν πάρα πολύ. Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι διαβασμένος. Από μικρή ηλικία με ενδιέφερε το διάβασμα για την απόκτηση γνώσης, σε οτιδήποτε θέμα με ενδιαφέρει, από το να ακούσω κάτι και να καλύψω την περιέργειά μου», ανέφερε ο Φίλιππος Μπεκιάρης.
«Είναι ένα πολύ καλό ποσό και δεν έχω κάποια περιουσία. Πήγα να παίξω… Μέχρι να φτάσω τις 30 χιλιάδες δεν σκεφτόμουν τα χρήματα, είχα την διάθεση να παίξω», εξήγησε ο 26χρονος.
Τέλος, ο Φίλιππος Μπεκιάρης αποκάλυψε πως θα ξοδέψει τα 100.000 ευρώ που κέρδισε στον «Εκατομμυριούχο».
«Κάποια χρήματα θα δοθούν για τις σπουδές μου. Επίσης κάποια ταξίδια που θα ήθελα να κάνω και δεν είχα την δυνατότητα», αποκάλυψε ο Φίλιππος Μπεκιάρης.
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις