Το «Ρακάτσι» εντυπωσίασε τον Νίκο Μάνεση στην εκπομπή του στον Alpha
Το «Ρακάτσι» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση.
Ρακάτσι – Νέα Ιωνία: Ένα υπέροχο μεζεδοπωλείο στην καρδιά της Νέας Ιωνίας! Αν το επισκεφθείς σίγουρα θα θέλεις να πας και δεύτερη φορά. Φιλόξενο περιβάλλον, εξαιρετικό όλο το προσωπικό και γρήγορη εξυπηρέτηση είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας.
Το «Ρακάτσι» φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του Νίκου Μάνεση πριν από λίγο καιρό και έκανε και τον ίδιο τον παρουσιαστή να αναρωτηθεί πώς γίνεται να υπάρχουν τόσο φθηνές τιμές σε ένα μεζεδοπωλείο. Μέσα σε λίγες ώρες έγινε Viral στο TikTok αυτός ο διάλογος που είχε με τον επιχειρηματία της επιχείρησης.
Στο Ρακάτσι θα γευτείς υπέροχες σαλάτες! Στα ορεκτικά σίγουρα ξεχωρίζουν η τυροκαυτερή, το μπουγιουρντί, οι πατάτες τηγανιτές, οι κότο κεφτέδες και οι κολοκυθοκεφτέδες. Στο υπέροχο μενού με μεγάλο πλουραλισμό στις επιλογές σου, ειλικρινά θα πάθεις σοκ με την χοιρινή μπριζόλα που συνοδεύεται με πατάτες τηγανητές και κοστίζει μόλις 3.70 €!
Σκοπός της επιχείρησης είναι να εξυπηρετεί τον κόσμο στις δύσκολες εποχές που βιώνουμε, με χαμηλές τιμές και υψηλό επίπεδο γεύσεις και κουλτούρας.
Αξίζει να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο στέκι έχουν γευτεί υπέροχους μεζέδες πρόσωπα από το χώρο της πολιτικής και της σόουμπιζ, αλλά η πολιτική της επιχείρησης είναι να μην δημοσιοποιούν τέτοιες προσωπικές στιγμές. Κάτι που δείχνει ότι πρωταρχικός σκοπός είναι η αγάπη και η εξυπηρέτηση προς τον πελάτη χωρίς διακρίσεις!
Χαρακτηριστικό απόσπασμα από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση στον Alpha:
@rakatsi.neaionia Ναι αλλά εσάς σας κάνει ρεπορτάζ ο Μάνεσης? #CapCut #for #you #foryou #fy #fyp #athens #taverna #mezedopoleio #food #neaionia #wheretoeatinathens #wheretoeat #athina #greece #rakatsi #foddie #recommendations #foodreview #foodrecommendation #fyy #greecetiktok
Διεύθυνση: Αναξαγόρα 29, Νέα Ιωνία
Social: Facebook | Instagram
Ολες οι Ειδήσεις
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Ηράκλειο: Βεντέτα στα Βορίζια με 2 νεκρούς και τραυματίες – Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις στο χωριό για το φόβο νέου αιματοκυλίσματος – Κλειστά σχολεία
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- H «Real news» της Κυριακής
- Σίσσυ Χρηστίδου: «Η γιαγιά μου, μου είχε βρει στο φλιτζάνι, ότι το όνομα του άντρα της ζωής μου ξεκινάει από Χ» (βίντεο)
- Κώστας Βαρώτσος: H περιπέτεια με την υγεία του και οι …αποβολές από το σχολείο
- Ο «Ελεύθερος Τύπος» της Κυριακής
- Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Στην Αθήνα έφτασε η νέα πρέσβειρα των ΗΠΑ – Tο πρόγραμμα της (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook