Πρώτοι ΕΡΤNEWS και ΕΡΤ1 στον μαραθώνιο ενημέρωσης την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025

Τo ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ήρθε πρώτο μεταξύ όλων των τηλεοπτικών καναλιών στη ζώνη 04:00-05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής με 12% στο σύνολο και 19% στους άντρες 55+.
Τα ισχυρά αντανακλαστικά της ΕΡΤ και η απόφαση να προχωρήσει σε συνεχή ροή ειδήσεων από τις 02:58 τα ξημερώματα της Κυριακής 22 Ιουνίου, έπειτα από την επίθεση των ΗΠΑ στο Ιράν είχαν αντίκτυπο και στην τηλεθέαση του ΕΡΤNEWS.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, που επεξεργάστηκε το τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης της ΕΡΤ, τo ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης ήρθε πρώτο μεταξύ όλων των τηλεοπτικών καναλιών στη ζώνη 04:00-05:00 τα ξημερώματα της Κυριακής με 12% στο σύνολο και 19% στους άντρες 55+. Μάλιστα, σε επίπεδο λεπτού η τηλεθέαση άγγιξε το 16,6% και στους άντρες 55+ το 25,4%.
Η εγκυρότητα του ΕΡΤNEWS, αλλά και η ταχύτητα στη μετάδοση όλων των έκτακτων εξελίξεων, μέσω του δημοσιογραφικού και τεχνικού προσωπικού αλλά και του ευρύτατου δικτύου ανταποκριτών και απεσταλμένων, επηρέασαν και την τηλεθέαση της ΕΡΤ1.
Έτσι το ενημερωτικό μαγκαζίνο «Σαββατοκύριακο από τις 5», που παρουσιάζουν ο Δημήτρης Κοτταρίδης και η Νίνα Κασιμάτη (και μεταδίδεται εκτός από το ΕΡΤNEWS παράλληλα και στην ΕΡΤ1) κυριάρχησε έναντι του ανταγωνισμού έως τις 08:30 με Μ.Ο. 18,1%, ενώ στα αντρικά κοινά η τηλεθέαση έφτασε το 24,7%.
Σε επίπεδο λεπτό, η εκπομπή έφτασε το 29,7% και εκτοξεύθηκε στο 46% στους άντρες 55+. Το «Σαββατοκύριακο από τις 5» παρακολούθησαν περί τους 108.000 τηλεθεατές με την κάλυψη να φτάνει τους 540.000.
Ολες οι Ειδήσεις
- Κίτι Σπένσερ: Στη Μύκονο η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα – Φωτογραφίες
- Η στιγμή της ιρανικής επίθεσης σε αμερικανική βάση στο Κατάρ – Πανικός στους δρόμους – Βίντεο
- To Ιράν εκτόξευσε πυραύλους σε βάσεις των ΗΠΑ σε Κατάρ και Ιράκ – “Άγγελμα Νίκης” η κωδική ονομασία της επίθεσης
- Λάρισα – Καρδιοχειρουργός: “Δεν είμαστε φιλανθρωπικό ίδρυμα. Φυσικά θα τα δώσεις” – Ο διάλογος με την κόρη ασθενούς για το φακελάκι των 2500 ευρώ
- Πρώτοι ΕΡΤNEWS και ΕΡΤ1 στον μαραθώνιο ενημέρωσης την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025
- Άλιμος – Ο πιο… φωτεινός δήμος της Ελλάδας
- Λαμία: «Βοήθεια, αστυνομία!» φώναζε ο 59χρονος επιχειρηματίας που δολοφονήθηκε μέσα στην καφετέριά του – Στα χέρια της ΕΛΑΣ ο δράστης, είχε οπλοστάσιο στο σπίτι του
- «Λευκή Νύχτα» με τη Λένα Ζευγαρά στο Ίλιον – Μια ανεπανάληπτη συναυλία στην πλατεία Γ. Γεννηματάς!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook