ΟΠΑΠ Game Time: Η πρόταση γάμου στην Ντενίζ Ακσού από φίλαθλο του Παναθηναϊκού
Η Ντενίζ Ακσού, η αθλητική δημοσιογράφος στην Τουρκία που καλύπτει τους αγώνες της Euroleague, φιλοξενείται στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time αυτής της εβδομάδας.
Η δημοσιογράφος της Τουρκίας μιλάει για τον Εργκίν Αταμάν, τον αγαπημένο της Έλληνα μπασκετμπολίστα και τραγουδάει Αντώνη Ρέμο.
Η Ντενίζ Ακσού, η αθλητική δημοσιογράφος στην Τουρκία που καλύπτει τους αγώνες της Euroleague, φιλοξενείται στην εκπομπή ΟΠΑΠ Game Time αυτής της εβδομάδας.
Ετοιμόλογη και αυθόρμητη, διηγείται με χιούμορ στη Λίλα Κουντουριώτη την πρόταση γάμου που δέχθηκε από φίλαθλο του Παναθηναϊκού, χαρακτηρίζει ως «τρέλα» την ατμόσφαιρα στο ΟΑΚΑ, αποκαλύπτει τον αγαπημένο της Έλληνα διεθνή μπασκετμπολίστα και τον ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου στον οποίο θα ήθελε να πάρει συνέντευξη.
Η Ντενίζ Ακσού τρέφει μεγάλη αγάπη για την Ελλάδα και επισκέπτεται συχνά τη χώρα μας. Μιλάει για το κολύμπι με την οικογένεια του Εργκίν Αταμάν, τραγουδάει το «Καρδιά μου μην ανησυχείς» του Αντώνη Ρέμου και στέλνει μήνυμα στους Έλληνες φιλάθλους.
Δείτε το βίντεο με την απολαυστική συνέντευξη της Ντενίζ Ακσού στο ΟΠΑΠ Game Time:
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Φερεντσβάρος – Παναθηναϊκός 1-1: Ο «κεραυνός» του Ζαρουρί κλείδωσε την πρόκριση!
- Δημοσκόπηση Metron Analysis: Στις 16 μονάδες η διαφορά ΝΔ και ΠΑΣΟΚ – Στο 50% η δημοτικότητα της Καρυστιανού
- H Λένα Διβάνη κατακεραυνώνει την Μαρία Καρυστιανού: Πριν καλά καλά βγείτε στο κλαρί χρησιμοποιήσατε την δημοκρατική βιτρίνα που καλύπτει ακροδεξιές ιδέες
- Μητσοτάκης από Βρυξέλλες: «Ναι» στη συμμετοχή 13 χωρών της ΕΕ στο Συμβούλιο Ειρήνης, αλλά μόνο για τη Γάζα (βίντεο)
- ΠΑΟΚ – Ρεάλ Μπέτις 2-0: Αγκάλιασε την πρόκριση στην «καυτή» Τούμπα με Ζίβκοβιτς και Γιακουμάκη
- Σκληρή κριτική Ζελένσκι στην Ευρώπη μετά τη συνάντησή του με Τραμπ – «Σχεδόν έτοιμα» τα έγγραφα για το τέλος του πολέμου στην Ουκρανία, είπε
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: Η αντίδραση του για τη Ρία Ελληνίδου – «Τυχερός αυτός που τη θαυμάζει» – Βίντεο
- Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Είναι δύσκολες οι μέρες που δεν είμαι με το παιδί μου» (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook