Γιώργος Λιάγκας: Αποκλεισμένος στην Τήνο λόγω ανέμων – «Μήπως βιαστήκατε εκεί στο υπουργείο;»

«Ε, δεν το λες και φυλακή», έγραψε με θέα το γαλάζιο της θάλασσας
Όπως πολλοί που βρέθηκαν στα νησιά των Κυκλάδων έτσι και ο Γιώργος Λιάγκας έχουν αποκλειστεί λόγω θυελλωδών ανέμων που οδήγησαν σε απαγορευτικό απόπλου, τουλάχιστον για σήμερα.
Ο Γιώργος Λιάγκας βρέθηκε στην αγαπημένη του Τήνο το Σαββατοκύριακο, αλλά ο καιρός ανέτρεψε τους υπολογισμούς του παρουσιαστή, που την Δευτέρα (30-06-2025) πρέπει να παρουσιάσει την εκπομπή του, στον ΑΝΤ1.
«Αποκλεισμένοι στις Κυκλάδες με 8 μποφόρ και απαγορευτικό. Ε, δεν το λες και φυλακή», έγραψε σε story στο Instagram, συνοδεύοντας τη φράση με ένα βίντεο από ένα πανέμορφο τοπίο της Τήνου .
Στη συνέχεια, δημοσίευσε αλλο στιγμιότυπο με κόσμο να κατευθύνεται στο λιμάνι και να περιμένει στα εκδοτήρια, γράφοντας: «Στις ουρές για τρόπους διαφυγής… Κολυμπώντας;».
Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιάγκας φαίνεται θεωρεί υπερβολή την απαγόρευση απόπλου σημειώνοντας: «Πάντως επειδή σκαμπάζουμε κάτι από θάλασσες, αυτό 8 μποφόρ δεν το λες. 6 και πολύ σας είναι. Μήπως βιαστήκατε εκεί στο Υπουργείο;»
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις