«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα Κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN
Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει βιετναμέζικα σπρινγκ ρολ, μπριζόλες με βλίτα και λιαστές ντομάτες και μια γλυκιά τάρτα τζιαντούγια, με σοκολάτα και φουντούκια
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45στην κουζίνα τουστο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζιαπό τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα,εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά καιαγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
Το Σάββατο5Ιουλίου, ο Βαγγέλης ξεκινάειμε ένα λαχταριστό διπλοψημένο σουφλέ σπανακοτυρόπιτα με τραγανή επιφάνεια και πολύ αφράτη γέμιση. Στη συνέχεια, ετοιμάζει φιλέτο κοτόπουλου με ζυμαρικά και σάλτσα από μανιτάρια πορτομπέλο. Δοκιμάζει μία καλοκαιρινή τάρτα με ψητές πιπεριές, ντομάτες και cottage και σερβίρειSteaksandwich, ένα από τα πιο διάσημα σάντουιτς του πλανήτη. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής,φτιάχνει γαλλικό τοστ με μπριός και καραμελωμένες μπανάνες, μία πεντανόστιμη λιχουδιά.
Την Κυριακή6 Ιουλίου,ο chefετοιμάζειένα ιδιαίτερο λευκό σαγανάκι γαρίδας και με αυτό φτιάχνει και μία σάλτσα για να τη σερβίρει με σπαγγέτι. Μαγειρεύειχοιρινές μπριζόλες στην κατσαρόλα με βλίτα και λιαστές ντομάτες, ένα καλοκαιρινό πιάτο γεμάτο γεύση και αρώματα και σερβίρει μία γλυκιά τάρτα τζιαντούγια, με σοκολάτα και φουντούκια. Στη συνέχεια, ταξιδεύουμε στην Ασία για βιετναμέζικα σπρινγκ ρολ που ίσως είναι τα νοστιμότερα του κόσμου. Το επεισόδιο κλείνει με σαλάτα με χαλλούμι και ψητά ροδάκινα, με όλα τα αρώματα του καλοκαιριού.
«Chef στην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουροκαι απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή: d.t.k. Food Multimedia Productions
Ολες οι Ειδήσεις
- Μάντσεστερ Σίτι – ΑΕΚ 5-1: Δύσκολη βραδιά και «βαριά» ήττα για την Ένωση στο Champions League
- Ιταλία:Στρατός στο Μιλάνο αλλά χωρίς διευρυμένες δικαιοδοσίες – Βιομετρική αναγνώριση με AI για κουκουλοφόρους και ποινικά μέτρα για τους ανήλικους
- Η ΕΕ καταδικάζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Είναι άκυρο και ανίσχυρο, παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
- Εριέττα Κούρκουλου: Δείχνει πως πέρασε τον Οκτώβριο με την οικογένεια της
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα ΝΔ με 31,5%, στο 16,9%ΕΛΑΣ, 10,2% το ΠΑΣΟΚ – Το 47,8% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση
- Το ΥΠΕΞ απορρίπτει την κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή της Λιβύης: Το Δίκαιο της Θάλασσας δεν αλλάζει με νομικά αβάσιμες αποφάσεις
- Η Άννα Βίσση δίνει αποζημίωση στους μουσικούς της για τη χαμένη σεζόν
- Με το σύνθημα «Κάν’ το όπως το Παρίσι» το κάλεσμα της Νέας Αριστεράς στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook