«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα – Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN

Ο Βαγγέλης Δρίσκας ετοιμάζει πίτσα με πατάτες και γκοργκοντζόλα, σεβίτσε και αφράτο σοκολατένιο κέικ με μπανάνες, με τραγανή βουτυράτη κρούστα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας υποδέχεται τοΣαββατοκύριακο στις 13:45στην κουζίνα τουστο OPEN, για να μαγειρέψουμε παρέα τα πιο ξεχωριστά πιάτα της εβδομάδας.
Το Σάββατο12Ιουλίου, ο Βαγγέλης ξεκινάειμε αφράτη κολοκυθοτυρόπιτα χωρίς φύλλο. Συνεχίζει με ψαρονέφρι με βερίκοκα και κρασί, αλλά και με κοτόπουλο μπάρμπεκιου στη λαδόκολλα. Μαγειρεύειλεμονάτο φιλέτο σολομού με φρέγκολα, ένα ιδιαίτερο ιταλικό ζυμαρικό και κλείνει γλυκά μεαφράτο σοκολατένιο κέικ με μπανάνες, με τραγανή βουτυράτη κρούστα.
Την Κυριακή13Ιουλίου,ο chefετοιμάζειμία ιδιαίτερη λευκή πίτσα με πατάτες και γκοργκοντζόλα. Ακολουθούν αφράτα και αρωματικά κεμπάπ σερβιρισμένα με δροσερή σαλάτα φατούς. Για τη συνέχεια μαγειρεύειλαζάνια με ψητές μελιτζάνες και τυριά, ένα από τα πιο ωραία καλοκαιρινά πιάτα με ζυμαρικά και ετοιμάζει το περίφημο σεβίτσε που έχει κατακτήσει όλο τον πλανήτη. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής σερβίρειπεντανόστιμαψητά ροδάκινα με αλμυρή καραμέλα.
«Chefστην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα το Σαββατοκύριακο στις 13:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουροκαι απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή: d.t.k. Food Multimedia Productions
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις