Τίνα Mεσσαροπούλου για την επίθεση από την Ζωή Κωνσταντοπούλου: Η “πανελίστρια του συζύγου” είναι 20 χρόνια δημοσιογράφος (βίντεο)

«Θα περίμενε κανείς από μια γυναίκα πολιτικό, η οποία μάλιστα είναι αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδα να είναι πιο προσεκτική όταν αναφέρεται σε μια επαγγελματία γυναίκα δημοσιογράφο», ανέφερε η Τίνα Μεσσαροπούλου μετά την απαράδεκτη επίθεσηαπό την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας .
Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας Ζωή Κωνσταντοπούλου αναφέρθηκε από του βήματος της Βουλής απαξιωτικά στο πρόσωπο της Τίνας Μεσσαροπούλου, ως «πανελίστρια σύζυγο του υφυπουργού Γ. Μυλωνάκη», υποστηρίζοντας ότι κάνει μεροληπτική ενημέρωση στον κόσμο
Συγκεκριμένα η Ζωή Κωνσταντοπούλου μιλώντας νωρίτερα κατά τη συζήτηση για την πρόταση της Νέας Δημοκρατίας περί σύστασης Εξεταστικής Επιτροπής για την υπόθεση του ΟΠΕΚΕΠΕ, αναφέρθηκε στην Τίνα Μεσσαροπούλου ως σύζυγο του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Γιώργου Μυλωνάκη, λέγοντας: «Ο Γιώργος Μυλωνάκης έχει μάλιστα και σύζυγο πανελίστρια σε πρωινή εκπομπή η οποία εκφράζεται αναφανδόν υπέρ της κυβέρνησης χωρίς να ξέρει ο κόσμος ότι είναι η σύζυγος του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ. Δεν είναι ξετσιπωσιά αυτό; Έτσι ενημερώνεται ο κόσμος».
Η Τίνα Μεσσροπούλου μετά την επίθεση αυτή με ανάρτηση της δημοσίευσε το βίντεο με τα όσα είπε εις βάρος της η Ζωή Κωνσταντοπούλου σημειώνοντας στη λεζάντα μεταξύ άλλων ότι: «Πραγματικά δεν έχω λόγια για τη λεκτική επίθεση που με πληροφόρησαν ότι εξαπέλυσε εναντίον μου από το βήμα της Βουλής η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου. Θα περίμενε κανείς από μια γυναίκα πολιτικό, η οποία μάλιστα διαφημίζει την προσήλωσή της στην προστασία των δικαιωμάτων, να είναι καλύτερα ενημερωμένη και πιο προσεκτική όταν αναφέρεται σε μια επαγγελματία γυναίκα δημοσιογράφο».
Aναλυτικά η ανάρτηση της Τίνας Μεσσαροπούλου:
«Πραγματικά δεν έχω λόγια για τη λεκτική επίθεση που με πληροφόρησαν ότι εξαπέλυσε εναντίον μου πριν από λίγο από το βήμα της Βουλής η κα Ζωή Κωνσταντοπούλου. Θα περίμενε κανείς από μια γυναίκα πολιτικό, η οποία μάλιστα είναι αρχηγός κοινοβουλευτικής ομάδας και της αρέσει να διαφημίζει την προσήλωση της στην προστασία των δικαιωμάτων, να είναι καλύτερα ενημερωμένη και να είναι πιο προσεκτική όταν αναφέρεται σε μια επαγγελματία γυναίκα δημοσιογράφο. Η “πανελίστρια” κατά την Κα Κωνσταντοπούλου, έχει όνομα και λέγεται Τίνα Μεσσαροπούλου. Είναι μέλος της ΕΣΗΕΑ εδώ και 20 χρόνια ενώ εργάζεται από το 2001 σε ΜΜΕ. Είναι παντρεμένη με τον υφυπουργό παρά τω πρωθυπουργώ κ. Γιώργο Μυλωνάκη από το 2006 και μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά ηλικίας 15 και 18 ετών. Εργάζεται για 8η χρονιά στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha και στην εκπομπή Happy Day, δηλαδή πολύ πριν ο σύζυγός της αναλάβει τα καθήκοντα του υφυπουργού, ενώ πριν συμμετείχε και σε εκπομπές άλλων τηλεοπτικών σταθμών, ενώ έχει εργαστεί όλα αυτά τα χρόνια στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο. Τώρα λοιπόν που τα πληροφορήθηκε όλα αυτά ίσως καταλάβει ότι ουδεμία σχέση έχει η ιδιότητα του συζύγου μου με το επάγγελμα μου και ίσως αντιληφθεί τους λόγους για τους οποίους η ίδια θα πρέπει να ανακαλέσει το ύφος και το περιεχόμενο των λεγόμενων που εξαπέλυσε από την ασφάλεια του βήματος της Βουλής, που η ίδια χρησιμοποίησε ως μέλος του Κοινοβουλίου και εγώ δεν μπορώ να της απαντήσω. Εκτός και αν πιστεύει ότι οι σύζυγοι των πολιτικών απαγορεύεται να εργάζονται και η θέση τους είναι στο σπίτι. Πραγματικά θα είχε ενδιαφέρον να ακούσω την άποψη της επί του θέματος αυτό και νομίζω ότι το ίδιο θα ήθελαν και πολλοί Έλληνες πολίτες, στους οποίους απευθύνεται. ΥΓ. Προφανώς αν δεν αρέσουν αυτά που λέω από την εκπομπή στην οποία συμμετέχω στην κα Κωνσταντοπούλου, απολογούμαι. Την επόμενη φορά θα παίρνω την άδεια της για να ξέρω αν συμφωνεί ή όχι με τις απόψεις μου».
Ολες οι Ειδήσεις
- EMY- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού με βροχές, χαλάζι και ισχυρούς ανέμους
- Αυτοπυρπολήθηκε μια γυναίκα έξω από την Αίγλη Ζαππείου
- Λέκκας: Ο σεισμός στα ανοιχτά της Ρωσίας είναι στους 10 ισχυρότερους της σύγχρονης ιστορίας (βίντεο)
- Tρομακτικός σεισμός 8,8 Ρίχτερ στη Ρωσία: Σε Ιαπωνία, Χαβάη και Αλάσκα τα πρώτα κύματα τσουνάμι – Ακυρώθηκαν όλες οι πτήσεις – Βίντεο
- Στο χειρουργείο ο 15χρονος Δημήτρης που έπαθε θερμοπληξία – Βρέθηκε συμβατό μόσχευμα
- Johanna: «Ο Χρήστος Νικολόπουλος είναι αναπόσπαστο κομμάτι της ιστορίας του Ελληνικού τραγουδιού»
- Υπερψηφίστηκε με 166 «ναι» η πρόταση της ΝΔ για σύσταση Eξεταστικής για τον ΟΠΕΚΕΠΕ
- Το μαγιό ίσως λύσει το μυστήριο με την ταυτότητα του κοριτσιού που εντοπίστηκε νεκρό στην παραλία του Παλαιού Φαλήρου
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook