Δεν ήταν καλά τα νέα από την Nilsen και τα νούμερα της τηλεθέασης σήμερα το πρωί, 13 Μαρτίου που έφτασαν στο κινητό της διευθύντριας του ΣΚΑΙ Εύης Κουτσαυτάκη.

Τα «παρακμιακά» νούμερα τηλεθέασης του μουσικού ριάλιτι  «House Of Fame La Academia» χτύπησαν καμπανάκια και σκόρπισαν απογοήτευση, γιατί ο ΑΝΤ1 με την «ΦΑΡΜΑ» που ξεκίνησε χτες το βράδυ,  πέρασε σαν οδοστρωτήρας και «εξαφάνισε» το πρόγραμμα του ΣΚΑΙ.

Η Κουτσαυτάκη που έχει μεγάλες δυνατότητες και έχει αποδείξει με τη δουλειά της ότι μπορεί να φέρει θετικά αποτελέσματα, φέτος όπως λένε πολλοί στο ΣΚΑΙ, φέρει την απόλυτη ευθύνη για την κατάντια του συγκεκριμένου μουσικού ριάλιτι  στην απογευματική ζώνη του ΣΚΑΙ και τις απογοητευτικές επιδόσεις του live της Παρασκευής.

Το αφεντικό του ΣΚΑΙ Γιάννης Αλαφούζος με το ισχυρό ένστικτο που διαθέτει  εδώ και βδομάδες έχει διαμηνύσει στον πέμπτο όροφο ότι τα «μαντάτα από το μουσικό ριάλιτι δεν είναι καλά προσέξτε μη βρεθούμε μπροστά σε μεγάλη αποτυχία».

Οι παραινέσεις του Αλαφούζου δεν εισακούστηκαν,  το συγκεκριμένο  πρόγραμμα ακολουθούσε φθίνουσα πορεία καθημερινά, τα δύο προηγούμενα live χωρίς ανταγωνιστικό πρόγραμμα απέναντι  είχαν μέτρια απόδοση και ήρθε η “ΦΑΡΜΑ” του ΑΝΤ1   που ισοπέδωσε  το χθεσινό live  του «χλωμού» μουσικού ριάλιτι του ΣΚΑΙ.

Κάποιοι μιλούν για εμμονικές τάσεις του πέμπτου ορόφου  στην στήριξη της συγκεκριμένης παραγωγής ενώ έχει δημιουργηθεί ισχυρό εσωτερικό μέτωπο γκρίνιας από τον τομέα ενημέρωσης διότι οι ειδήσεις παραλαμβάνουν λιντ ιν σε επίπεδο «παγετώνων» με αποτέλεσμα το δελτίο της Σίας Κοσιώνη να είναι το τελευταίο διάστημα μονίμως στην τέταρτη θέση.

Ίσως για κάποιους είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να απαντήσουν για ανεπάρκεια στη διεύθυνση προγράμματος του ΣΚΑΙ και στο πρόσωπο της … απρόσιτης για πολλούς  Εύης Κουτσαυτάκη, που εδώ και καιρό της χρεώνουν πολλά για την αφ΄υψηλού συμπεριφορά της και τον τρόπο διοίκησης της.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook