«Το ‘χουμε!»: Πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 15.30, στον ΣΚΑΪ
Με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, ενδιαφέροντες καλεσμένους, αλλά και μια ομάδα δημοσιογράφων που μιλάει την ίδια γλώσσα, η εκπομπή φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.
Η ενημέρωση μπορεί να είναι καθαρή, αξιόπιστη και ανθρώπινη.
Η ψυχαγωγία μπορεί να είναι ποιοτική, φωτεινή και ευχάριστη.
Κι όταν αυτά τα δύο «συναντιούνται» στην ολοκαίνουργια infotainment πρόταση του ΣΚΑΪ; Τότε… «Το ‘χουμε!».
Από τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 15.30 και κάθε μέρα, από Δευτέρα έως Παρασκευή, ο Κώστας Τσουρός δίνει άλλο ρυθμό στα απογεύματά μας. Μαζί με την Άννα Κανδύλη, τη Δέσποινα Τσόκου και τον Στέργιο Σαμαρτζή μπαίνουν στην καρδιά της επικαιρότητας και μας δίνουν την πιο καθαρή εικόνα της. Μαζί με την Ναταλία Αργυράκη, τον Χάρη Λεμπιδάκη και την Τζώρτζια Γεωργίου με πιο χαλαρή διάθεση αναλαμβάνουν να μας ψυχαγωγήσουν.
Με πλούσια θεματολογία, ρεπορτάζ, ενδιαφέροντες καλεσμένους, αλλά και μια ομάδα δημοσιογράφων που μιλάει την ίδια γλώσσα, η εκπομπή φιλοδοξεί να γίνει η αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών.
«ΤΟ ‘ΧΟΥΜΕ!»
Πρεμιέρα τη Δευτέρα 8 Σεπτεμβρίου στις 15.30
Δευτέρα με Παρασκευή στις 15.30, στον ΣΚΑΪ
Ολες οι Ειδήσεις
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- H «Realnews» της Κυριακής
- Ο”Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”
- Το «Documento» της Κυριακής
- Η Κατερίνα Παπουτσάκη ερμηνεύει Μελίνα Μερκούρη και δακρύζει – «Να με θυμάσαι και να μ’αγαπάς», σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου (βίντεο)
- Λαζόπουλος: «Ο Σαμαράς είναι μια καλή επιλογή, ξέρει να κυβερνάει» – «Απέτυχε το rebranding Τσίπρα» (βίντεο)
- Νίκος Αλιάγας: Η ωραιότερη φωτογραφία μου ήταν η πιο σκληρή – Είναι η φωτογραφία του πατέρα μου την ώρα της κηδείας (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook