ACTION24: Απόψε τα μεσάνυχτα το μαγευτικό οδοιπορικό στις Κολλίνες Αρκαδίας
Οι Κολλίνες είναι ένα μέρος όπου η φύση κατορθώνει να συναντήσει την ελληνική ψυχή! Το καταπράσινο χωριό θεωρείται το στολίδι της Αρκαδίας, καθώς η τοποθεσία του το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό.
Απόψε τα μεσάνυχτα ακριβώς το ACTION24 πραγματοποιεί ένα μοναδικό οδοιπορικό στις Κολλίνες Αρκαδίας και μας ξεναγεί στο λαμπρό χωριό που φέρει μεγάλη ιστορία και προσδοκά σε ένα λαμπρό μέλλον!
Οι Κολλίνες είναι ένα μέρος όπου η φύση κατορθώνει να συναντήσει την ελληνική ψυχή! Το καταπράσινο χωριό θεωρείται το στολίδι της Αρκαδίας, καθώς η τοποθεσία του το κάνει ακόμα πιο ξεχωριστό. Χτισμένο στη συνέχεια των λόφων της οροσειράς του Μαινάλου και αντίκρυ των παρυφών του Ταϋγέτου, το ιστορικό αρκαδικό χωριό με 780μ υψόμετρο δεν αποτελεί μόνο έναν επίγειο παράδεισο για τον επισκέπτη.
Με σεβασμό στην παράδοση, στο φυσικό τοπίο, στα ήθη και έθιμα του τόπου, το χωριό αναπτύσσεται με γεωμετρική πρόοδο, γεγονός που θα το καταστήσει τα επόμενα χρόνια δημοφιλή προορισμό για αναψυχή τα επόμενα χρόνια. Ξενώνες, εστιατόρια και καφέ θα ανοίξουν τις πόρτες τους προκειμένου να υποδεχθούν το κοινό και να υποσχεθούν στους επισκέπτες μία μοναδική εκδρομή που συγκεντρώνει πολλές επιλογές.
Μέσα από αυτό το αποψινό οδοιπορικό του ACTION 24, ο τηλεθεατής παρίσταται στην λαμπρή εορτή του 15γουστου που αποτελεί το ορόσημο των πολιτιστικών εκδηλώσεων της περιοχής. Κάθε χρόνο, πλήθος πιστών και φίλων της παράδοσης δίνει το παρών στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού του Γενεσίου της Θεοτόκου. Μάλιστα, φέτος ο εορτασμός ήταν ακόμα πιο ξεχωριστός καθώς ήταν η επέτειος της ανέγερσης του ναού των 200 ετών.
Οι εορτασμοί περιλάμβαναν αρχιερατικό Εσπερινό υπό τη χοροστασία του Σεβασμιότατού Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας, κ. Επιφανίου, καθώς και πολιτιστικές εκδηλώσεις και ομιλίες που ανέδειξαν τη σημασία του ναού στην τοπική κοινωνία και την πολιτιστική κληρονομιά του χωριού.
Η εορταστική βραδιά ολοκληρώθηκε με συναυλία του δημοφιλούς ερμηνευτή Πέτρου Γαϊτάνου.
Μην χάσετε το μαγευτικό οδοιπορικό απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24!
ACTION 24
ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΟΥ
Ολες οι Ειδήσεις
- Ζόζεφιν – Νίνο: «Πήρα το πρώτο αεροπλάνο και πήγα στο νησί του και όπου βγει» λέει η τραγουδίστρια (βίντεο)
- Δέσποινα Βανδή: Περήφανη για την βράβευση του Βασίλη Μπισμπίκη στην ταινία «Σπασμένη φλέβα»
- «Σε περιμένουμε καιρό»: Πρεμιέρα στο Επί Κολωνώ από την Act 0 Theatre Ensemble
- «MarkosbyNight»: Στην κορυφή της τηλεθέασης η παράσταση «20 Χρόνια Δελφινάριο», το Σάββατο 21 Μαρτίου
- «Αλ Τσαντίρι Νιουζ»: Καλεσμένος ο Νίκος Μάστορας – Τετάρτη 1 Απριλίου στις 21:00
- «EQ»: Καλεσμένη η Παναγιώτα Βλαντή, απόψε τα μεσάνυχτα στο ACTION 24
- «Survivor»: Η στρατηγική και ο έρωτας έχουν τον πρώτο λόγο – Δείτε το τρέϊλερ
- Με σύγχρονα μέσα και τεχνολογία αιχμής η παρουσίαση της μεγάλης στρατιωτικής παρέλασης της 25ης Μαρτίου από την ΕΡΤ
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook