Ο Όμιλος ΣΚΑΪ προτίθεται να αναβαθμίσει και να αξιοποιήσει τα εν λόγω στούντιο τα προσεχή χρόνια, κυρίως για τη δημιουργία προγραμμάτων ψυχαγωγίας

Ο ΣΚΑΪ, με μεγάλη χαρά, ανακοινώνει ότι διευρύνει τις δραστηριότητές του στον χώρο των τηλεοπτικών παραγωγών, καθώς, ύστερα από διαγωνιστική διαδικασία, απέκτησε από σήμερα και για τα τρία προσεχή χρόνια και τα δύο μεγάλα τηλεοπτικά στούντιο (πλέον των 6.500 τετραγωνικών μέτρων) που στεγάζονται στις Ολυμπιακές Εγκαταστάσεις του Γαλατσίου.

Ο Όμιλος ΣΚΑΪ προτίθεται να αναβαθμίσει και να αξιοποιήσει τα εν λόγω στούντιο τα προσεχή χρόνια, κυρίως για τη δημιουργία προγραμμάτων ψυχαγωγίας, καθώς είναι ήδη έτοιμο στις εγκαταστάσεις του Νέου Φαλήρου το νέο υπερσύγχρονο τεχνολογικά στούντιο του ΣΚΑΪ που θα βγει σύντομα στον αέρα, αλλάζοντας πλήρως την εικόνα στις ενημερωτικές του εκπομπές και τα δελτία ειδήσεων.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook