Με 17.292.000 θεάσεις έκλεισε ο Σεπτέμβριος στο ERTFLIX – Αύξηση 28% σε σχέση με τον Αύγουστο

Το 52% των live θεάσεων αφορά τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, που μετέδωσε ζωντανά το ΕΡΤnews και η ΕΡΤ1.
Οι κορυφαίες αναμετρήσεις της Εθνικής Ομάδας καλαθοσφαίρισης στο Ευρωμπάσκετ, οι νέες σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, καθώς και ξένες ταινίες και σειρές συγκέντρωσαν συνολικά 17.292.000 θεάσεις τον μήνα Σεπτέμβριο στο ERTFLIX.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της NPAW Video Analytics, που επεξεργάζεται το τμήμα Έρευνας και Ανάλυσης της ΕΡΤ, ο Σεπτέμβριος είναι αυξημένος κατά 7% σε σχέση με τον αντίστοιχο μήνα πέρυσι και κατά 28% από τον περασμένο Αύγουστο.
Το 52% των live θεάσεων αφορά τις αναμετρήσεις της Εθνικής μας Ομάδας στο Ευρωμπάσκετ, που μετέδωσε ζωντανά το ΕΡΤnews και η ΕΡΤ1. Αξίζει να σημειωθεί ότι πάνω από το 50% των τηλεθεατών (62%) παρακολούθησαν τους αγώνες από τα κινητά τους τηλέφωνα. Στο πεδίο των θεάσεων on demand, τις υψηλότερες επιδόσεις σημείωσαν οι σειρές μυθοπλασίας της ΕΡΤ, επιβεβαιώνοντας τη δυναμική και την απήχησή τους στο κοινό.
Αναλυτικότερα:
Τις πρώτες πέντε θεάσεις στο live πρόγραμμα του ERTFLIX κατέλαβαν οι κρίσιμες αναμετρήσεις, οι ημιτελικοί αγώνες και ο «μικρός» τελικός καλαθοσφαίρισης στο Ευρωμπάσκετ στους οποίους μετείχε η Εθνική μας Ομάδα Μπάσκετ.
Σε ό,τι αφορά τις οn demand θεάσεις, τις πρώτες πέντε θέσεις στο ελληνικό πρόγραμμα ως προς τον αριθμό των views, κατέλαβαν οι νέες σειρές της ΕΡΤ, «Το παιδί» και «Καλά θα πάει και αυτό», ο δεύτερος κύκλος της σειράς «Το δίχτυ», ο τρίτος κύκλος της σειράς «Ηλέκτρα» και η κινηματογραφική ταινία «Άκουσέ με».
Ολες οι Ειδήσεις
- Γιώργος Λιβάνης: Το πρώτο βίντεο που δημοσίευσε από τον γάμο του με την Ανδρομάχη
- Μητσοτάκης στον ΣΕΒ: Δεν υπάρχει οικονομική προοπτική χωρίς πολιτική σταθερότητα
- Πάνος Ρούτσι: Σταματάει την απεργία πείνας μετά από 23 ημέρες – Έγιναν δεκτά τα αιτήματά του (βίντεο)
- ΟΠΕΚΕΠΕ – Βορίδης για Βάρρα: Αν επιθυμούσε να είναι ειλικρινής, θα ανέφερε τον πραγματικό λόγο για τον οποίο ζήτησα την παραίτησή του – Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή
- «Πρόσωπο με πρόσωπο» με τον Ν. Χατζηνικολάου: Πρεμιέρα στον ΑΝΤ1 την Πέμπτη 9 Οκτωβρίου στις 24:00
- Μεθυσμένος οδηγός χωρίς δίπλωμα πήρε σβάρνα 13 αυτοκίνητα στην οδό Φυλής
- Πάνος Ρούτσι: «Συνεχίζω την απεργία πείνας μέχρι να γίνουν δεκτά όλα τα αιτήματά μου»
- Light: Oι νέες τρυφερές φωτογραφίες με τον νεογέννητο γιο του
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook