Exathlon: Το τελευταίο playout απόψε στις 21.00, στον ΣΚΑΪ (Tρέϊλερ)
Tέσσερις αθλητές διεκδικούν την πρόκριση - Μόνο δύο θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική αρένα - Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο
Ο Φάνης Μπολέτσης και η Δώρα Νικολή έδωσαν εχθές στα παρκούρ τον καλύτερό τους εαυτό και κατάφεραν να περάσουν κατευθείαν στον τελικό. Απόψε, Πέμπτη9 Οκτωβρίου, στις 21.00, στον ΣΚΑΪ,τέσσερις αθλητές διεκδικούν την πρόκριση. Μόνο δύο θα καταφέρουν να περάσουν στην τελική αρένα.
Πριν όμως ξεκινήσουν τα απαιτητικά runs, ο Γιώργος Καράβας έχει μία έκπληξη για την εξάδα, καθώς τους καλεί σε δείπνο! Δώρα Νικολή, Στέλλα Ανδρεάδου, Βίκυ Πετεινάρη, Ντάνιελ Νούρκα, Φάνης Μπολέτσης και Γιώργος Γκιουλέκας κάθονται γύρω από ένα τραπέζι για ένα γεύμα που τα έχει όλα, μα πάνω από όλα, εξομολογήσεις! Για ποιον το Exathlonέφερε μία δικαίωση; Ποιος ένιωσε να πιέζεται και ποιος το χαρακτηρίζει ψυχοφθόρο; Οι πιο ειλικρινείς εξομολογήσεις ακούγονται μία ανάσα από τον τελικό.
Σειρά έχει το τελευταίο PlayOutτων γυναικών. Η Στέλλα Ανδρεάδου και η Βίκυ Πετεινάρη μπαίνουν δυναμικά στο παρκούρ έχοντας το βλέμμα στραμμένο στον στόχο. Μπορεί μία ατυχής στιγμή της Βίκυς να της στερήσει την πρόκριση;
Η αναμέτρηση στους άνδρες δεν είναι εύκολη υπόθεση. Ντάνιελ Νούρκακαι Γιώργος Γκιουλέκας δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις τελευταίεςαναμετρήσεις,που θα χαρακτηρίσουν τον έναν από τους δύο «φιναλίστ». Σε αυτό το σημείο του Exathlonτα runsείναι πολλά, περισσότερα από όσα μπορεί να περίμεναν και η νίκη δεν είναι εύκολη υπόθεση…
Ο αιφνιδιασμός είναι ένα δυνατό στοιχείο του Exathlonκαι τα runsτου τελικού ξεκινούν εκεί που δεν το περιμένεις!
Η έκρηξη της αντοχής, η μαγεία του αγώνα, η δίψα για τη νίκη.
EXATHLON
Απόψε στις 21.00 στον ΣΚΑΪ
Ολες οι Ειδήσεις
- H «Καθημερινή της Κυριακής»
- Το «Πρώτο Θέμα» της Κυριακής
- H «Realnews» της Κυριακής
- Ο”Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”
- Το «Documento» της Κυριακής
- Η Κατερίνα Παπουτσάκη ερμηνεύει Μελίνα Μερκούρη και δακρύζει – «Να με θυμάσαι και να μ’αγαπάς», σε μουσική Σταύρου Ξαρχάκου (βίντεο)
- Λαζόπουλος: «Ο Σαμαράς είναι μια καλή επιλογή, ξέρει να κυβερνάει» – «Απέτυχε το rebranding Τσίπρα» (βίντεο)
- Νίκος Αλιάγας: Η ωραιότερη φωτογραφία μου ήταν η πιο σκληρή – Είναι η φωτογραφία του πατέρα μου την ώρα της κηδείας (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook