«Chef στην κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα: Μηλίνα από τον Έβρο, αφράτοι ιταλικοί κεφτέδες και πεντανόστιμη πάστα φλόρα!
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζιαπό τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα.
Ο Βαγγέλης Δρίσκας κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45 μας υποδέχεται με τα πιο εύγευστα, θρεπτικά και ξεχωριστά πιάτα, που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς.
Σε κάθε «Chef στην κουζίνα σας» ο Βαγγέλης μας καθοδηγεί βήμα-βήμα παρουσιάζοντας προτάσεις για το καθημερινό και το κυριακάτικο τραπέζι από τις κουζίνες του κόσμου, αλλά και διαμαντάκια από την ελληνική κουζίνα. Ακόμα,εύκολη ζαχαροπλαστική για τα πιο ξεχωριστά και εντυπωσιακά γλυκά, τα οποία μπορούν να τα ετοιμάσουν ακόμα και οι αρχάριοι, νόστιμα και υγιεινά πιάτα, αλλά και αγαπημένες ασιατικές γαστρονομικές προτάσεις.
To Σάββατο11Οκτωβρίου, ο Βαγγέλης ξεκινάει με παραδοσιακή συνταγή από τη Θράκη: Μηλίνα Έβρου, μία ιδιαίτερη πίτα με ξεχωριστή γέμιση και μοναδική γεύση. Αμέσως μετά, μαθαίνουμε πώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί η μπίρα στη μαγειρική και δοκιμάζουμε τρυφερά χοιρινά μπριζολάκια με μπίρα και καπνιστή πάπρικα. Το μενού συμπληρώνεται από πεντανόστιμο κοτόπουλο με λεμονάτη σάλτσα και αρωματικό πιλάφι με ρεβίθια. Στην ώρα της ζαχαροπλαστικής, έρχεται ένας πρωτότυπος αφράτος κορμός με σοκολάτα και καραμέλα.
Την Κυριακή 12Οκτωβρίου,ο chef ετοιμάζει φρέσκα ζυμαρικά με μανιτάρια και γκοργκοντζόλα. Στη συνέχεια, βλέπουμε πώς συντηρείται σωστά ο κιμάς, στο ψυγείο και στην κατάψυξη. Δοκιμάζουμε αφράτους ιταλικούς κεφτέδες φούρνου με σάλτσα ντομάτας και nuggets κοτόπουλου με τσιπς πατάτας, ψημένα στο airfryer. Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με πεντανόστιμη πάστα φλόρα, με σπιτική μαρμελάδα μήλου.
«Chefστην Κουζίνα σας», με τον Βαγγέλη Δρίσκα κάθε Σαββατοκύριακο στις 14:45, στο OPEN, για δοκιμασμένες συνταγές με σίγουροκαι απολαυστικό αποτέλεσμα!
Παρουσίαση / Αρχισυνταξία : Βαγγέλης Δρίσκας
Σκηνοθεσία : Ανδρέας Ευσταθίου
Παραγωγή: d.t.k. Food Multimedia Productions
Ολες οι Ειδήσεις
- Μάντσεστερ Σίτι – ΑΕΚ 5-1: Δύσκολη βραδιά και «βαριά» ήττα για την Ένωση στο Champions League
- Ιταλία:Στρατός στο Μιλάνο αλλά χωρίς διευρυμένες δικαιοδοσίες – Βιομετρική αναγνώριση με AI για κουκουλοφόρους και ποινικά μέτρα για τους ανήλικους
- Η ΕΕ καταδικάζει το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Είναι άκυρο και ανίσχυρο, παραβιάζει τα κυριαρχικά δικαιώματα τρίτων κρατών
- Εριέττα Κούρκουλου: Δείχνει πως πέρασε τον Οκτώβριο με την οικογένεια της
- Δημοσκόπηση Opinion Poll: Προβάδισμα ΝΔ με 31,5%, στο 16,9%ΕΛΑΣ, 10,2% το ΠΑΣΟΚ – Το 47,8% θέλει αυτοδύναμη κυβέρνηση
- Το ΥΠΕΞ απορρίπτει την κύρωση του τουρκολιβυκού μνημονίου από τη Βουλή της Λιβύης: Το Δίκαιο της Θάλασσας δεν αλλάζει με νομικά αβάσιμες αποφάσεις
- Η Άννα Βίσση δίνει αποζημίωση στους μουσικούς της για τη χαμένη σεζόν
- Με το σύνθημα «Κάν’ το όπως το Παρίσι» το κάλεσμα της Νέας Αριστεράς στα πανεκπαιδευτικά συλλαλητήρια!
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook