J2US: Πασίγνωστος ηθοποιός δέχτηκε πρόταση με coach την κόρη του
Το πρόγραμμα θα βγει στον αέρα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Το πιο λαμπερό μουσικό show της ελληνικής τηλεόρασης επιστρέφει σύντομα στο OPEN με παρουσιαστή τον Νίκο Κοκλώνη και παραγωγή από την Barking Well Media!
Πρόσφατα, σε συνέντευξή του στον Κώστα Τσουρό, ο Νίκος Κοκλώνης δήλωσε: «Η καρδιά μου είναι το J2US – Να βγει όπως του αρμόζει, αλλιώς καθόλου.»
Σύμφωνα με πληροφορίες του Χάρη Λεμπιδάκη, στην ίδια εκπομπή αποκαλύφθηκε πως στην επιτροπή της νέας σεζόν θα δούμε τους: Σταμάτη Φασουλή, Βίκυ Σταυροπούλου, Μαρία Μπακοδήμου και Καίτη Γαρμπή. Αυτό σημαίνει ότι η Δέσποινα Βανδή δεν θα βρίσκεται αυτή τη φορά στην καρέκλα της επιτροπής..
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του HappyTV, δύο από τα ονόματα που θα δούμε φέτος στο J2US είναι η Χρυσήιδα Γκαγκούτη, που σαρώνει στο TikTok με κάθε της εμφάνιση, αλλά και ο ηθοποιός Ντάνιελ Νούρκα.

Ωστόσο η μεγάλη έκπληξη είναι: Ο Χρήστος Σπανός με τη Μαρίνα Σπανού! Ο αγαπημένος ηθοποιός, που απολαμβάνουμε για δεύτερη χρονιά στη σειρά Grand Hotel, έχει δεχθεί πρόταση για να συμμετέχει στο J2US! Μάλιστα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η παραγωγή θέλει δίπλα του ως coach την ταλαντούχα κόρη του, Μαρίνα Σπανού, που τα τελευταία χρόνια σαρώνει στις ζωντανές της εμφανίσεις σε όλη την Ελλάδα, με κάθε συναυλία της να γίνεται sold out. Αν αυτό το ντουέτο επιβεβαιωθεί, μιλάμε για ένα ζευγάρι που θα μπορούσε εύκολα να φτάσει μέχρι τον τελικό.
Μένει να δούμε αν θα υπάρξει η τελική συμφωνία και αν ο Χρήστος Σπανός θα ανέβει στη σκηνή του J2US με την κόρη του Μαρίνα ή… με κάποια άλλη coach!
Το πρόγραμμα θα βγει στον αέρα, μετά τις γιορτές των Χριστουγέννων.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ζωή Κωνσταντοπούλου: Προκάλεσε νέο καβγά στη Βουλή με τη δημοσιογράφο Βασιλική Πολύζου – «Τι δουλειά έχει αυτή εδώ;», φώναζε, κάλεσε το «100» και την πήγε στο αστυνομικό τμήμα
- Όταν αθλητές και καλλιτέχνες ανταλλάσσουν ρόλους
- Θρήνος στο Αγρίνιο για τον 27χρονο πυροσβέστη που έχασε τη ζωή του στο Γύθειο, υπηρετούσε ως υποδιοικητής
- Οκτώ συλλήψεις για τις φωτιές σε όλη την Ελλάδα, ανάμεσά τους ο δήμαρχος κι ο αντιδήμαρχος Πάρου, εργολάβος και δημοτικός υπάλληλος για τον ΧΥΤΑ – Οδηγούνται στον εισαγγελέα
- Βασίλης Παπακωνσταντίνου: Ζήτησε να σβήσουν τα καπνογόνα σε συναυλία του στο Ηράκλειο – «Δύο άνθρωποι κάηκαν δίπλα μας» (βίντεο)
- Νίνο και Ζόζεφιν έκαναν unfollow στο Instagram
- Κυψέλη: Θρίλερ με τη Βρετανίδα που βρέθηκε στη βαλίτσα – Το κινητό της εξέπεμπε ακόμη σήμα – Στο μικροσκόπιο οι κινήσεις της
- Ανεξέλεγκτη η μεγάλη φωτιά στο Ρέθυμνο – Κάηκαν σπίτια – Ισχυροί άνεμοι δυσκολεύουν το έργο της κατάσβεσης (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook