Ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με άρωμα γυναίκας στο ΟΠΑΠ Game Time
Αποδέχθηκαν το challenge της Χριστίνας Βραχάλη και έκλεισαν το επεισόδιο με σουτάκια στην μπασκέτα του Game Time το οποίο εξελίχθηκε σε ντέρμπι και κρίθηκε στην παράταση.
Η Ελένη Στεφάτου της ΑΕΚ και η Στεφανία Στεργιούλη του Παναθηναϊκού σε ένα απολαυστικό challenge που κρίθηκε στην παράσταση
Αφιερωμένο στο γυναικείο ποδόσφαιρο είναι το νέο επεισόδιο του Game Time που φιλοξενεί δύο παίκτριες του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ ενόψει του αθηναϊκού ντέρμπι της Super League.
Η Ελένη Στεφάτου της ΑΕΚ και η Στεφανία Στεργιούλη του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο πλατό της εκπομπής του ΟΠΑΠ και αναφέρθηκαν στην αγωνιστική τους καθημερινότητα και τις προκλήσεις του αθλήματος.
Οι πρώην συμπαίκτριες και νυν αντίπαλοι συμφώνησαν ότι το επίπεδο του γυναικείου ποδοσφαίρου στην Ελλάδα ανεβαίνει σταθερά. Όπως είπαν «οι συνθήκες βελτιώνονται, οι ομάδες γίνονται πιο ανταγωνιστικές και ο κόσμος στηρίζει πλέον ενεργά τις προσπάθειες μας».
Οι δύο αθλήτριες αποκάλυψαν τι ακούν στα αποδυτήρια πριν βγουν στο γήπεδο για να ανεβάσουν παλμούς, ποιους ποδοσφαιριστές θα ήθελαν ως συμπαίκτες αλλά και από ποιες μεγάλες μορφές του παρελθόντος θα ζητούσαν αυτόγραφα.
Αποδέχθηκαν το challenge της Χριστίνας Βραχάλη και έκλεισαν το επεισόδιο με σουτάκια στην μπασκέτα του Game Time το οποίο εξελίχθηκε σε ντέρμπι και κρίθηκε στην παράσταση.
Δείτε το νέο επεισόδιο
Το Game Time υποστηρίζει το πρόγραμμα «Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ», προσφέροντας επιπλέον αθλητικό εξοπλισμό στις 200 ακαδημίες που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.
Ολες οι Ειδήσεις
- Ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΑΕΚ με άρωμα γυναίκας στο ΟΠΑΠ Game Time
- Νίνα Λοτσάρη – Rosanna Mailan: Εκρηκτική σύμπραξη γεμάτη PASIÓN στο Baraonda Music Hall
- Ιωάννα Τούνη: Στο δικαστήριο για το revenge porn βίντεο – «Αν εγώ δεν έχω δικαιωθεί 8 χρόνια, φανταστείτε τι ζουν άλλες κοπέλες», είπε κλαίγοντας (βίντεο)
- Καιρός – Θοδωρής Κολυδάς: Γιατί «πνίγηκε» η Αθήνα με 40 χιλιοστά βροχής και πλημμύρισαν Ζωγράφου και Γουδή
- Καιρός: Νέο έκτακτο δελτίο από την ΕΜΥ – Σφοδρή καταιγίδα και χαλάζι σε όλη τη χώρα – Στην Αττική, έκλεισαν σχολεία – Μέχρι το μεσημέρι η κακοκαιρία
- Δημοσκόπηση GPO: Στις 12,6 μονάδες το προβάδισμα της ΝΔ στην πρόθεση ψήφου – Το 81,7% κρίνει αρνητικά το ΠΑΣΟΚ ως αξιωματική αντιπολίτευση
- Φιορεντίνα – ΑΕΚ 0-1: Θρίαμβος της Ένωσης στη Φλωρεντία με ιστορικό «διπλό»
- Παναθηναϊκός – Στουρμ Γκρατς 2-1: O Καλάμπρια του χάρισε τρίποντο εκτόξευσης
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook