Η μυθοπλασία του MEGA κατακτά την κορυφή της τηλεθέασης και τον Νοέμβριο
Η σχέση εμπιστοσύνης του MEGA με το τηλεοπτικό κοινό αποτυπώθηκε και στους πίνακες τηλεθέασης του Νοεμβρίου, τόσο με τη δυναμική εκκίνηση της δραματικής σειράς «Μια Νύχτα Μόνο», όσο και με τα νέα, καθηλωτικά επεισόδια της κλασικής πλέον κι αγαπημένης «Γης της ελιάς».
Ιστορίες που αγγίζουν, ερμηνείες που καθηλώνουν και κινηματογράφηση υψηλής αισθητικής αποτελούν τη σταθερή ταυτότητα της μυθοπλασίας του MEGA, η οποία και τον Νοέμβριο κέρδισε ξεκάθαρα την προτίμηση των τηλεθεατών.
Η σχέση εμπιστοσύνης του MEGA με το τηλεοπτικό κοινό αποτυπώθηκε και στους πίνακες τηλεθέασης του Νοεμβρίου, τόσο με τη δυναμική εκκίνηση της δραματικής σειράς «Μια Νύχτα Μόνο», όσο και με τα νέα, καθηλωτικά επεισόδια της κλασικής πλέον κι αγαπημένης «Γης της ελιάς».
Η δραματική σειρά «Μια Νύχτα Μόνο» άλλαξε τις ισορροπίες στην primetime τον Νοέμβριο και κατέκτησε την κορυφή της τηλεθέασης. Η σειρά του MEGA ήταν πρώτηστη ζώνη μετάδοσής της με μέσο όρο 20,2% στο σύνολοκαι τη διαφορά από τον ανταγωνισμό να διαμορφώνεται σε τουλάχιστον 5,8 μονάδες.
Το «Μια Νύχτα Μόνο» πήρε την πρωτιά με14,9% και στο δυναμικό κοινό 18-54.Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, η σειρά του MEGA άγγιξε 31,1%, με την κάλυψη να ξεπερνά τους 1,5 εκατομμύριο τηλεθεατές.
Η «Γη της ελιάς» κατέκτησε τον Νοέμβριο την πρώτη θέση στους πίνακες τηλεθέασης με μέσο όρο 19,3% στο γενικό σύνολο, με την κάλυψη να φτάνει τους 1,3 εκατομμύρια τηλεθεατές.Σε επιμέρους γυναικείο κοινό, η δραματική σειρά του MEGA άγγιξε ποσοστό 29,8%,
Ολες οι Ειδήσεις
- «11 ΑΥΤΟΙ 11 ΕΜΕΙΣ»: Απόψε στο OPEN η κορυφαία ενδεκάδα στον αθλητικό σχολιασμό
- Καραφώτης-Σπιταδάκη: Τα μοναδικά Παρασκευοσάββατα στο «Koukoutsi» που καθιερώνεται στη διασκέδαση από Τετάρτη εως και Κυριακή (εικόνες+βίντεο)
- Η μυθοπλασία του MEGA κατακτά την κορυφή της τηλεθέασης και τον Νοέμβριο
- Το Κύπελλο Γερμανίας στην ΕΡΤ – 02 & 03.12.2025
- Π.Παυλόπουλος: Το «μετέωρο βήμα» του Ανθρώπου και της Ανθρωπότητας μπροστά στο κρίσιμο ζήτημα της πρόσφορης χρήσης των σύγχρονων μέσων της Τεχνητής Νοημοσύνης
- Γιάννης Παπαμιχαήλ: Μιλούσα μία ώρα στο messenger με τη Μαράια Κάρεϊ, θα ανεβάσω διαλόγους
- Νίκος Οικονομόπουλος:”Έχω πάει σε ψυχολόγο και ψυχίατρο, όλη μέρα ήμουν με κρίσεις πανικού, σκέφτηκα να σταματήσω” (βίντεο)
- «Στα μέτρα των δυνατοτήτων κάνετε τα μέγιστα, είστε ο πιο εργατικός υπουργός» – Εύσημα του Πέτρου Παππά στον Άδωνι Γεωργιάδη (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook