Η επένδυση που έχει κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης για να αγοράσει και να αναπτύξει το MEGA είναι πολύ μεγάλη.

Μέχρι τώρα από την αγορά του σταθμού και τα χρήματα που δόθηκαν για ψυχαγωγία και ενημέρωση,  το ποσό υπερβαίνει τα 55.000.000 ευρώ.

Ο ιδιοκτήτης είναι φυσικό  να περιμένει αποτελέσματα.

Το MEGA στην ενημέρωση μέχρι στιγμής είναι ευχαριστημένο από την εκπομπή του Ευαγγελάτου που πάει «σφαίρα» και από την πρωϊνή ενημερωτική εκπομπή των Χασαπόπουλου-Βούλγαρη.

Το κεντρικό δελτίο ειδήσεων παρά τις προσπάθειες του Σταμάτη  Μαλέλη είναι μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας, όπως επίσης και όποιες άλλες προσπάθειες έχουν επιχειρηθεί σε εκπομπές τύπου «ΒΑΒΕΛ», «Mega Stories» κλπ.

Έχει διαπιστωθεί ότι έχουν γίνει μεγάλα λάθη σε επιλογές προσώπων σε διευθυντικές θέσεις στην ενημέρωση, πλην Μαλέλη, που γνωρίζει το αντικείμενο και οι δυνατότητες του δεν αμφισβητούνται.

Η απόφαση του Μαρινάκη- και έχει διαμηνυθεί αυτό προς όλους- είναι ότι από τον προσεχή Σεπτέμβριο το MEGA  πρέπει να εμφανιστεί με ανανεωμένο και δυναμικό πρόσωπο στις ειδήσεις και στις εκπομπές.

Δεν επιτρέπεται έχει πεί επανειλημμένα ο ιδιοκτήτης του MEGA το κεντρικό δελτίο να είναι στο 4 και στο 5%…

Αυτό δεν το ανέχεται ο Μαρινάκης αλλά ούτε και ο Μαλέλης που ήδη κινείται για να βρεί λύσεις.

Στη ψυχαγωγία τα πράγματα πάνε καλύτερα.

Ο ερχομός του Ανδρέα Γεωργίου είναι βέβαιο ότι θα δώσει άλλο αέρα στο πρόγραμμα του MEGA σε συνδυασμό και με άλλες κινήσεις που ετοιμάζονται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook