Σάλος με διαφήμιση μαγαζιού στη Μεσσήνη που δείχνει τον Γιώργο Παπαδάκη να πίνει τον καφέ του από τον Παράδεισο
«Αν κάποιους τους στενοχώρησε η εικόνα ζητάω συγγνώμη, σταυρώστε με για το λάθος, εκτελέστε με. Όλο αυτό ήταν θέμα marketing, το απέσυρα», τόνισε ο ιδιοκτήτης του καταστήματος
Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες διαφήμιση καταστήματος εστίασης στη Μεσσήνη στην Πελοπόννησο, το οποίο φέρεται να χρησιμοποίησε, μέσω τεχνητής νοημοσύνης, την εικόνα του Γιώργου Παπαδάκη για εμπορικούς σκοπούς, μετά την απώλειά του.
Συγκεκριμένα, σε εικόνα που αναρτήθηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο δημοσιογράφος απεικονίζεται να βρίσκεται στον «Παράδεισο», κρατώντας καφέ από το συγκεκριμένο κατάστημα. Η ανάρτηση προκάλεσε έντονες αντιδράσεις, με πολλούς χρήστες να κάνουν λόγο για προσβολή της μνήμης του δημοσιογράφου.
Αξίζει να σημειωθεί ότι το εν λόγω κατάστημα είχε κάνει παρόμοια διαφήμιση και με τον πάπα Φραγκίσκο.
Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος Διονύσης Σωτηρόπουλος, δήλωσε στον ΑΝΤ1:
«Πρόκειται για χιούμορ, ούτε διαστροφικό το μυαλό μου είναι, ούτε σχιζοφρένεια έχω», τόνισε ο κ. Σωτηρόπουλος.
«Στον παράδεισο τον έβαλα τον Γιώργο Παπαδάκη όχι στην κόλαση», πρόσθεσε.
«Αν κάποιους τους στενοχώρησε η εικόνα ζητάω συγγνώμη, σταυρώστε με για το λάθος, εκτελέστε με. Όλο αυτό ήταν θέμα marketing, το απέσυρα».
Ολες οι Ειδήσεις
- Βαριά προσγείωση στρατιωτικού ελικοπτέρου στην Κάλυμνο – Σώοι οι χειριστές
- Σκάνδαλο στημένων αγώνων: Στα δικαστήρια ο Λιόλιος και οι άλλοι πέντε κατηγορούμενοι – «Βρέθηκαν πολλά χρήματα στα σπίτια τους , πάνω από 800.000» (βίντεο)
- Αλλαγή ώρας: Πότε γυρίζουμε τα ρολόγια μία ώρα πίσω
- Σκάνδαλο στημένων αγώνων στο μπάσκετ: Η καταγγελία, το sms και οι δύο μάρτυρες- «κλειδιά»που οδήγησαν στην σύλληψη του Βαγγέλη Λιόλιου και άλλων 5 παραγόντων
- Έκρηξη στον Κολωνό: Αστυνομικός πάτησε κατά λάθος το μπουτόν και πυροδότησε τον εκρηκτικό μηχανισμό – Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
- ΕΕ: Άκυρο και ανυπόστατο το τουρκολιβυκό μνημόνιο, παραβιάζει κυριαρχικά δικαιώματα
- Συγκλονίζει ο Σάκης Αρναούτογλου για τον θάνατο της μητέρας του: “Είχε αλτσχάιμερ, έμεινε 24 κιλά”(βίντεο)
- Τζούλια Νόβα για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στην τηλεόραση: Φταίω και εγώ, δεν έπρεπε να τις ανέχομαι (βίντεο)
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook