Πρεμιέρα στο ΕΡΤnews: «4 εποχές Ελλάδα» με τη Σοφία Κωνσταντινίδου – Κυριακή 01.02.2026
Ο τίτλος «4 εποχές Ελλάδα» συμπυκνώνει τη βασική της φιλοσοφία: η Ελλάδα δεν είναι ένας εποχικός προορισμός, καθώς υποδέχεται επισκέπτες 365 ημέρες τον χρόνο.
Πρεμιέρα κάνει την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026, στις 14:00, στο EΡΤnews, η νέα εβδομαδιαία εκπομπή «4 εποχές Ελλάδα» με τη Σοφία Κωνσταντινίδου.
Η εκπομπή αναδεικνύει, με μια σύγχρονη ματιά, τον ελληνικό τουρισμό, παρουσιάζοντας ρεπορτάζ απ’ όλη την Ελλάδα.
Μέσα από τον φακό της εκπομπής και με «συνοδοιπόρους» στο στούντιο καλλιτέχνες και ανθρώπους του τουρισμού, αναδεικνύονται γνωστοί και άγνωστοι προορισμοί με έμφαση στην παράδοση, στην πολιτιστική κληρονομία, στη γαστρονομία, στη βιωσιμότητα και στην περιφερειακή ανάπτυξη.
Με τη βοήθεια του δικτύου ανταποκριτών της ΕΡΤ, η εκπομπή φέρνει σε πρώτο πλάνο τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες για το παρόν και το μέλλον του τουρισμού στην Ελλάδα.
Ο τίτλος «4 εποχές Ελλάδα» συμπυκνώνει τη βασική της φιλοσοφία: η Ελλάδα δεν είναι ένας εποχικός προορισμός, καθώς υποδέχεται επισκέπτες 365 ημέρες τον χρόνο.
«4 Εποχές Ελλάδα». Πρεμιέρα την Κυριακή 1η Φεβρουαρίου 2026 και κάθε Κυριακή στις 14:00, στο ΕΡΤnews.
Ολες οι Ειδήσεις
- «Φάκελος 17Ν» Με τον Αλέξη Παπαχελά Η νέα, μεγάλη παραγωγή του ΣΚΑΪ συνεχίζεται απόψε, Δευτέρα 23 Μαρτίου στις 21.00 – Τρέϊλερ
- Κ. Πιερρακάκης: Η εξειδίκευση των νέων μέτρων λόγω πολέμου για καύσιμα με fuel pass, ντίζελ κίνησης. ακτοπλοϊκά εισιτήρια και λιπάσματα
- Ο Τραμπ αναβάλει για 5 μέρες τις επιθέσεις στο Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ – Είχαμε παραγωγικές συνομιλίες, λέει – Για υπαναχώρηση κάνει λόγο η Τεχεράνη
- Δίκη για Τέμπη: Διακόπηκε για την 1η Απριλίου – Θύελλα αντιδράσεων από συγγενείς και δικηγόρους για την χωρητικότητα της αίθουσας, χάος στο δικαστήριο (βίντεο)
- Δήμητρα Κατσαφάδου: “Με έλεγαν φυτό και ήμουν πάντα στην απέξω” – Το bullying, η κατάθλιψη και οι δυσκολίες
- Στο αρχείο η υπόθεση Παναγόπουλου για αδήλωτα 3,2 εκατ. ευρώ στα πόθεν έσχες -– H δήλωση του προέδρου της ΓΣΕΕ
- 20 χρόνια αδιάλειπτης συνεργασίας ΣΚΑΪ & BBC STUDIOS – Συμπαραγωγή δύο πολυαναμενόμενων σειρών ντοκιμαντέρ: The Diary of Anne Frank και Blue Planet III
- ΕΡΤ1: «ΠΟΠ Μαγειρική» με τον Ανδρέα Λαγό – Καλεσμένοι οι Αιμιλιανός Σταματάκης, Μικαέλα Θεοφίλου, Φωτεινή Μπαξεβάνη, Άγγελος Ανδριόπουλος, Λευτέρης Πράσινος – Aπό 23 έως 27.03.2026 23 Μαρτίου 2026
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr
Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook