Μπορεί να αποχώρησε από τον Άγιο Δομίνικο και το ριάλιτι επιβίωσης, αλλά ο Περικλής Κονδυλάτος δεν έχει σταματήσει στιγμή να σκέφτεται και να εκφράζεται σχετικά με τους συμπαίκτες του Survivor.

Ο σχεδιαστής κοσμημάτων αναφέρθηκε ξανά σήμερα στον Τριαντάφυλλο, παρότι οι δυο τους ήρθαν αρκετές φορές σε ρήξη μέσα στο Survivor. Φαίνεται πως ανάμεσα στους δύο πρώην συμπαίκτες υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση και αγάπη.

Ο Περικλής Κονδυλάτος μάλιστα πριν λίγες μέρες είχε πει για τον τραγουδιστή στο Love it: «Ο Τριαντάφυλλος δρούσε πολλές φορές με την παιδική του πλευρά. Αυτό με στεναχωρούσε και αντιδρούσα. Έχουμε ζήσει πολύ συγκινητικές στιγμές με τον Τριαντάφυλλο. Ταΐζαμε ο ένας τον άλλον στο στόμα με το ίδιο κουτάλι. Αυτές οι στιγμές θα μας ενώνουν για πάντα. Θα είναι αδελφός μου και η καρδιά μου θα τον αναζητά, βάζοντας στην άκρη τις μικρότητες και τα νεύρα. Μείναμε δυο άνθρωποι αντιμέτωποι με σκληρές συνθήκες και μπορέσαμε να αντιμετωπίσουμε ο ένας τον άλλον σαν να είμαστε άνθρωποι. Ελπίζω όταν βγει και δει κάποια πράγματα να μην θυμώσει. Δεν θεωρώ ότι τον έκρινα άδικα, αλλά αυστηρά. Έχει διαφορά. Κάποια πράγματα που έκανε είχαν μεγάλες επιπτώσεις».

Αυτή τη φορά και μετά τις τελευταίες εξελίξεις ανάμεσα σε Τριαντάφυλλο και Κοψιδά, ο Περικλής έγραψε στο προφίλ του κάτω από τη φωτογραφία του τραγουδιστή: «Σε μίσησα, σε αγάπησα και μετά σε άφησα…. Και έπειτα σε είδα να γίνεσαι το τσεκούρι της δικαιοσύνης στα χέρια μου».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Κάνε Like στη σελίδα μας στο facebook