Η μονομαχία με τη Δήμητρα Λιάγγα την οδήγησε εκτός Survivor - Παρότι η Βασιλική πήρε το προβάδισμα, στην πορεία η Δήμητρα κατάφερε κι έκανε την ανατροπή

Η μονομαχία με την Δήμητρα Λιάγγα οδήγησε, την Πέμπτη  (26/02), την Βασιλική Μουντή εκτός Survivor. Παρότι αρχικά, η Βασιλική πήρε το προβάδισμα, στην πορεία η Δήμητρα κατάφερε κι έκανε την ανατροπή.

Η Βασιλική Μουντή φανερά απογοητευμένη από την αποχώρησή της είπε:«Αυτό είναι το Survivor. Δεν μπορώ να το πιστέψω, η αλήθεια είναι, ότι αυτό το παιχνίδι τελειώνει για εμένα εδώ. Θεωρώ ότι είναι πάρα πολύ νωρίς αλλά, όπως είπε ο Βαλάντης, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Θα μου λείψουν όλα. Οι αγώνες, η παραλία, τα παιδιά. Πραγματικά νιώθω ότι είναι πάρα πολύ νωρίς, που φεύγω τώρα, αλλά αυτό είναι το παιχνίδι.»

Κατά την αποχώρησή της, κλήθηκε να γράψει σε έναν πάπυρο το όνομα του συμπαίκτη της που θα ήθελε να δώσει πλεονέκτημα ή εκείνου από τον οποίο θα ήθελε να στερήσει το δικαίωμα ψήφου.

Στο Συμβούλιο του νησιού, ο Γιώργος Λιανός ενημέρωσεπως το τηλεοπτικό κοινό στήριξε με την ψήφο του τον Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, εξαιρώντας τον από τη διαδικασία της μονομαχίας.

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος επάθλου,ανακοινώθηκε πως η Λήδα Μυλωνά αποχώρησε για ιατρικούς λόγους. Στο αγώνισμα οι «Αθηναίοι» κατάφεραν να κερδίσουν τους «Επαρχιώτες», σε μία επεισοδιακή αναμέτρηση, με αρκετές εντάσεις. Ο Αλέξανδρος Τσιλιμίγκρας προσπάθησε να αποσυντονίσει την Βασιλική Μουντή, με φωνές.Οι Κόκκινοι αντέδρασαν κάνοντας λόγο για απουσία fairplay ενώ, όπως παραδέχτηκαν, έκαναν «αντίποινα» φωνάζοντας, για να αποσυντονίσουν τον Σταύρο Φλώρο.

Το νέο επεισόδιο του Survivor έρχεται στις οθόνες μας σήμερα, Σάββατο 28 Φεβρουαρίου, στις 21.00, στον ΣΚΑΪ, με εξελίξεις που κόβουν την ανάσα!

 

SURVIVOR

Σάββατο – Κυριακή στις 21.00,

Δευτέρα στις 22.10 και Τρίτη στις 21.00

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Bigpost.gr

Ακολουθήστε το Bigpost.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις